Fostul colonel SRI Dragomir: imagini DISTRUGĂTOARE pentru Coldea și SRI?!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Fostul colonel SRI Dragomir: imagini DISTRUGĂTOARE pentru Coldea și SRI?!

Justiție 18 Septembrie 2017 / 09:07 1608 accesări

Fostul colonel din SRI, Daniel Dragomir, ține să contracareze ceea ce el susține că ar fi o strategie a SRI, care trimite oameni în presă cu misiunea de a explica că între el și Florian Coldea nu a existat nicio relație. Dragomir a explicat că între el și Florian Coldea a fost o relație foarte strânsă, fostul prim-adjunct al SRI fiindu-i mentor, conform stiripesurse.ro.

”Relația mea cu Florian Coldea este una foarte veche. Mă cunosc cu Florian Coldea din 1997, iată că se fac 20 de ani de atunci. El mi-a fost mentor (...) Am fost împreună cu Florian Coldea în Irak, la misiunea de recuperare a jurnaliștilor români”, a spus Dragomir la Antena 3. El a explicat că în timp a devenit prieten apropiat cu Florian Coldea, fiind chiar prieteni de familie. ”Noi eram ca o familie în acel moment, petreceam weekend-urile împreună cu familiile. Această imagine este de la Revelionul 1999-2000. Mulți dintre colegii mei din SRI au participat la acel Revelion, așa că toți cei care încearcă acum să spună că nu existau legături strânse între mine și Florian Coldea, sunt niște delatori”, a explicat Daniel Dragomir. Dragomir a explicat că dă publicității o fotografie care să contracareze tactica SRI de a bagateliza relația sa cu Florian Coldea. La a doua imagine, Dragomir a ținut să explice că el a fost în Irak să salveze jurnaliștii, nu ”la Disneyland ca să fac poze și să cumpăr lucruri drăguțe”.

FOSTUL COLONEL SRI FACE PUBLICE NUMELE JURNALIȘTILOR CARE FRECVENTAU BIROUL LUI FLORIAN COLDEA

Dragomir susține că i-a văzut în biroul lui Coldea pe jurnaliștii Dan Turturică, Dan Tapalagă și Sorina Matei. ”În perioada 2012, a fost un an de fierbere, eu am văzut personal intrând și ieșind mai mulți oameni din media în biroul domnului Coldea. Aș începe cu domnul Dan Turturică, știu și cum, și pe ce filieră a ajuns la Florian Coldea.

Al doilea om este Dan Tapalagă și a treia persoană este Sorina Matei, la ea aș face o mică mențiune. S-a discutat în interiorul SRI despre ea, despre faptul că este indepedentă, că nu execută anumite comandamente”, a declarat Dragomir, la Antena 3. Dragomir susține că acești jurnaliști făceau parte din așa numitul ”culoar media”. ”În momentul în care un om ajungea la DNA, imediat în media el era prezentat ca un dușman al poporului, imediat începeau să curgă informații, să iasă stenograme și așa mai departe. Acești oameni primeau rechizitorii pe mail, primeau stenograme pe mail și nimeni nu a verificat aceste lucruri”, a mai precizat Dragomir.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2382 secunde