Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, urmărit penal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, urmărit penal

Justiție 29 Septembrie 2016 / 13:52 512 accesări

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat, joi, la ieşirea de la Parchetul General, că a fost pus sub acuzare pentru conflict de interese.

"Am studiat dosarul şi mi s-a adus la cunoştinţă începerea urmării penale pentru conflict de interese. Am dat o declaraţie, urmează domnii procurori, iar instanţa să se pronunţe la sfârşit”, a declarat Cristian Popescu Piedone, la ieşirea de la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ).

Şi copiii lui Cristian Popescu Piedone, Vlad şi Ana Popescu, au fost citaţi la Parchetul General.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) îl acuză pe fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, de conflict de interese, faptă ce ar fi fost comisă în perioada 2013-2015.

"În perioada 2013 – 2015, persoana evaluatã a semnat, în calitate de primar, șase acorduri de funcționare și douã autorizații de funcționare pentru „God Trust Enterprises SRL”, „Sport Team Kart SRL” și „Chocoland SRL”, ca urmare a cererilor formulate și semnate olograf de cãtre copiii acestuia, asociați și administratori ai societãților comerciale. Mai mult decât atât, începând cu anul 2013, S.C Sport Team Kart SRL, societate administratã de cãtre fiul persoanei evaluate, a încheiat patru contracte cu Administrația Domeniului Public Sector 4, instituție subordonatã Consiliului Local Sector 4, pentru ocuparea unei suprafețe de 400 mp, însã în urma măsurătorilor efectuate a rezultat cã aceasta ocupă suprafața de 2.234 mp", a transmis ANI printr-un comunicat de presă.12
Pagina a fost generata in 0.1527 secunde