Fostul principe Nicolae, noi dezvăluiri legate de nuntă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Fostul principe Nicolae, noi dezvăluiri legate de nuntă

Monden 04 Aprilie 2018 / 16:09 1097 accesări

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că nunta sa împreună cu Alina Binder este programată pentru luna septembrie a acestui an şi va avea loc în România, din dorinţa ambilor miri.

"Nunta va fi în septembrie, am găsit locaţia, dar în curând vom anunţa toate detaliile. Va fi în România, trebuie să fie în România, amandoi ne dorim să facem aici pentru că reprezintă acasă pentru amândoi", a explicat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, fostul principe Nicolae.

Întrebat unde îşi va petrece Paştele în acest an, Nicholas Michael Medforth-Mills a precizat:"Sărbătorile de Paşte le voi petrece în Bucovina alături de soţia mea şi de prieteni".

De asemenea, el a mai spus că este primul Paşte fără Alteţa Sa Regală Regele Mihai, fiind încă dificil să depăşească momentele grele

"Este în continuare foarte dificil şi va fi. Am sărbătorit prima zi de naştere fără el, primul Paşte fără el. E dificil, dar tot timpul mă gândesc la el, la poveştile lui şi cred că misiunea lui este în viaţă prin noi toţi. Nu am depăşit total acele momente, iar soţia mea a fost ca o piatră pentru mine în tot acest timp. M-a ajutat şi m-a sfătuit tot timpul",a adăugat fostul principe.

Nepotul Regelui Mihai a cerut-o în căsătorie pe Alina Maria Binder, în iulie 2017, în timpul vacanţei petrecute împreună în Cornwall. Inelul de logodnă este datat 29 iulie 2017, a dezvăluit Nicolae Medforth-Mills pentru postul naţional de televiziune.

Nicolae, în vârstă de 32 de ani, a primit titlul de principe în 2010. În august 2015, Regele Mihai a decis retragerea titlului principelui Nicolae. „Aceasta nu este o pedeapsă, ci a fost o decizie a regelui pentru viitor, după ce acesta a observat comportamentul nepotului său în public şi în privat, decizia fiind luată în asentiment.” - a explicat, la vremea respectivă, consilierul personal al familiei regale, Ion Luca Vlad.12
Pagina a fost generata in 0.1881 secunde