Fostul şef al CJC Constanţa, probleme în penitenciar

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fostul şef al CJC Constanţa, probleme în penitenciar
Justiție 27 Iulie 2018 / 18:44 2707 accesări 2 comentarii

Au fost probleme în penitenciar pentru Nicușor Constantinescu. O ambulanţă a fost chemată pentru fostul şef al Consiliului Judeţean Constanţa. Acesta a acuzat că are febră puternică din pricina unei infecţii, dar a refuzat să meargă la spital, deși medicii i-au spus că doar acolo i se pot face analizele necesare, arată antena3.ro. Nicușor Constantinescu a fost condamnat la cinci ani de închisoare în procesul privind subfinanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa. Mai apare şi în dosarul Retrocedărilor din Constanţa, din octombrie 2008, în dosarul fundaţiilor Thalia şi Fantasio, din aprilie 2015, în dosarul elicopterului prăbuşit în lacul Siutghiol, dar şi în dosarul Geotop.

Loading...

2 comentarii

Ionel 07:23:07 / 28 Iulie 2018
Cred

Pesta porcina.

Nelu 15:50:43 / 28 Iulie 2018
Daca ...

Da pe goarna Capatana nemernicul NU mai iese din inchisoare. Pentru cine a furat Capatana ....ia sa vedem si sa auzim un reportaj aici in Telegraf.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1834 secunde