Fotbalişti diagnosticaţi cu Covid-19

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internaţional

Fotbalişti diagnosticaţi cu Covid-19

Sport 22 Martie 2020 / 14:56 977 accesări
Paulo Dybala şi iubita sa, Oriana Sabatini, se află în autoizolare de la 11 martie (sursa foto: Facebook Paulo Dybala)

Paulo Dybala şi iubita sa, Oriana Sabatini, se află în autoizolare de la 11 martie (sursa foto: Facebook Paulo Dybala)

Mai mulţi fotbalişti au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, sportivii suferind şi ei din cauza pandemiei de Covid-19. Astfel, Paulo Dybala, de la Juventus Torino, a anunţat că el şi iubita sa, Oriana, au fost testaţi pozitiv cu coronavirus. Dybala este al treilea jucător de la Juventus infectat cu coronavirus, după Daniele Rugani şi Blaise Matuidi. Paulo Dybala şi Oriana Sabatini se află în autoizolare de la 11 martie, când s-a făcut anunţul referitor la Rugani. Un alt component al formaţiei italiene, Blaise Matuidi, a fost şi el testat pozitiv.

Fostul internaţional belgian Marouane Fellaini, care evoluează la echipa chineză Shandong Luneng, testat pozitiv cu virusul Sars-CoV-2, a declarat că se simte bine şi că se află în grija medicilor chinezi. Fellaini se află sub observaţie medicală la un spital din Jinan, fiind primul fotbalist din China testat pozitiv.

Iar clubul italian AC Milan a anunţat, sâmbătă seară, că fostul fotbalist Paolo Maldini, director ultehnic al clubului, şi fiul său, Daniel, atacant la gruparea milaneză, au fost testaţi pozitiv cu coronavirus. Paolo Maldini a avut contact cu o persoană găsită ulterior infectată cu Covid-19. Paolo şi Daniel Maldini se simt bine şi deja s-au aflat în izolare la domiciliu două săptămâni, urmând să rămână în carantină până când se vor vindeca.

Wu Lei, atacantul chinez al echipei Espanyol Barcelona, este şi el contaminat cu noul coronavirus. Potrivit Federaţiei Chineze de Fotbal, Wu Lei are simptome uşoare şi urmează un tratament, fiind în izolare la domiciliul său din Barcelona.12
Pagina a fost generata in 0.1501 secunde