Fotbalişti testaţi pozitiv la SARS-CoV-2 la Craiova şi Târgovişte

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1 Fotbalişti testaţi pozitiv la SARS-CoV-2 la Craiova şi Târgovişte
Sport 15 Octombrie 2020 / 15:59 291 accesări
Chindia Târgovişte are cinci cazuri de infectare cu noul coronavirus

Chindia Târgovişte are cinci cazuri de infectare cu noul coronavirus

CS Universitatea Craiova a anunţat joi, 15 octombrie, faptul că doi jucători au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus înaintea partidei cu Dinamo Bucureşti, din etapa a 7-a a Ligii 1 la fotbal, programată duminică, 18 octombrie, de la ora 21.30.

„Din păcate, în urma unei noi testări Covid-19, doi fotbalişti ai echipei noastre au fost depistaţi pozitiv. De asemenea, a fost depistată pozitiv şi o persoană din stafful auxiliar. Cei trei sunt asimptomatici şi le dorim însănătoşire grabnică”, a precizat clubul oltean.

Şi Chindia Târgovişte a anunţat, joi, că au fost înregistrate cinci cazuri de infectare cu noul coronavirus, trei jucători, un antrenor de la Centrul de Copii şi Juniori şi un jucător U17.

„AFC Chindia Târgovişte anunţă că în urma testării RT-PCR din data de 14 octombrie au fost depistate cinci cazuri pozitive de COVID-19: trei jucători, un antrenor de la Centrul de Copii şi Juniori şi un junior U17. Clubul nostru a luat măsurile care se impun în această situaţie şi aşteaptă acum deciziile Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa. Conform Protocolului medical pentru reluarea competiţiilor, programarea meciului cu Gaz Metan Mediaş nu este pusă în pericol”, informează clubul dâmboviţean.

Meciul Chindia Târgovişte - Gaz Metan Mediaş din etapa a 7-a a Ligii 1, este programat sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 14.00.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1757 secunde