Fotbaliştii de la FC Farul continuă pregătirea individuală

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a Fotbaliştii de la FC Farul continuă pregătirea individuală
Sport 18 Martie 2020 / 09:07 788 accesări 0 comentarii

Site-ul oficial al FC Farul Constanţa a anunţat că jucătorii formaţiei de la ţărmul mării vor continua antrenamentele individuale, până la data la care va putea fi reluată pregătirea comună.

„După ce a anunțat inițial că toate competițiile fotbalistice de pe teritoriul României sunt suspendate până pe 31 martie din cauza epidemiei de COVID-19, Federația Română de Fotbal a comunicat că această situație va dura cel puțin până la ridicarea stării de urgență instituită în țara noastră. Luându-se în calcul și perioada de readaptare la efort, cel mai optimist termen pentru reluarea meciurilor din competițiile interne este 22 aprilie.

În aceste condiții, conducerea clubului nostru și stafful tehnic au decis ca jucătorii să continue pregătirea individuală, urmând ca, în funcție de felul în care va evolua situația, să se stabilească o dată clară pentru reluarea antrenamentelor colective.Urăm tuturor multă sănătate și le transmitem să urmeze recomandările autorităților și să evite pe cât posibil deplasările, în special în spațiile aglomerate!”, informează www.fcfarulconstanta.ro.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1982 secunde