Fotbalistul Andreas Christensen se va întoarce la Chelsea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Fotbalistul Andreas Christensen se va întoarce la Chelsea

01 Aprilie 2017 / 15:45 398 accesări

Max Eberl, directorul sportiv al echipei germane Borussia Monchengladbach, a dezvăluit că fotbalistul Andreas Christensen, împrumutat de la Chelsea, se va întoarce pe Stamford Bridge la finalul sezonului actual, scrie ESPN.

În vârstă de 20 de ani, Christensen i-a impresionat pe șefii de la Chelsea în cele două sezoane pe care le-a petrecut împrumut la Borussia Monchengladbach, iar oficialul grupării germane s-a resemnat în privința faptului că va trebui să-i caute un înlocuitor fundașului danez. Pe lângă Christensen, Gladbach l-a pierdut și pe mijlocașul Mahmoud Dahoud, care a ajuns la o înțelegere cu Borussia Dortmund și se va alătura lotului condus de Thomas Tuchel în vară.

"Trebuie să se întoarcă la Chelsea. Sunt doi jucători, Dahoud și Christensen, pe care va trebui să-i înlocuim în perioada de transferuri din vară. Nu vrem să ne părăsească și alți fotbaliști", a spus Max Eberl, directorul sportiv de la Borussia Monchenglad, pentru Kicker, citat de ESPN.

Andreas Christensen a strâns 33 de meciuri pentru Borussia Monchengladbach în acest sezon, timp în care a reușit să marcheze de patru ori, cu un total de 2.962 de minute jucate. În prezent, fundașul central danez este evaluat la 16 milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.3119 secunde