Fotografii premiate de National Geographic, la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Din această joi până pe 18 noiembrie

Fotografii premiate de National Geographic, la Constanța

Cultură 11 Noiembrie 2015 / 17:51 824 accesări

Fotografiile câștigătoare în prestigiosul National Geographic Photo Contest România 2015 vor putea fi admirate și de constănțeni, în perioada 12-18 noiembrie, la City Park Mall. Vernisajul are loc în această joi, de la ora 18.00.

CURS GRATUIT DE INIȚIERE ÎN TAINELE FOTOGRAFIEI Pe lângă expoziția structurată pe șase secțiuni - Natură, Oameni, Animale, Reportaj și Plimbări prin București -, tomitanii vor beneficia și de un curs gratuit de fotografie, susținut de Dan Beșliu, joi, începând cu ora 18.00, în deschiderea expoziției.

Dan Beșliu este lector de fotografie și editare de imagini la Școala de Fotografie Freelancer, cu peste 3.000 de imagini publicate în ziare și reviste. A susținut de-a lungul carierei 12 cursuri de tehnică fotografică, opt cursuri de artă fotografică, peste 50 de workshop-uri de fotografie, peste 30 de cursuri de fotografie pentru tineri în programul „Vorbești fotografie?”, șapte tabere de fotografie pentru copii și numeroase cursuri foto pentru companii.

1.514 IMAGINI ÎNSCRISE ÎN CONCURS La concursul National Geographic Photo România 2015, care s-a desfășurat între 2 iulie și 30 septembrie, au fost înscrise 1.514 imagini, realizate de 773 de fotografi. Pentru fiecare secțiune din concurs, au fost desemnate câștigătoare câte două fotografii: una la alegerea publicului - prin vot online și una la alegerea juriului, format din experți în arta fotografică precum: redactor-șef National Geographic & NG Traveler, Cătălin Gruia, Zoltan Lorencz - artist vizual, arte plastice și regie film, Marian Ilie - fotoeditor, Hepta Photo Agency, Dan Beșliu - fotograf, lector SFF, Eugen Negrea - președinte al Asociației Artiștilor Fotografi din România.

Concursul National Geographic Photo Contest 2015 a fost organizat de Burda România, în parteneriat cu Skin Media, importator oficial Nikon, Photosetup, National Geographic Channels România și rețeaua Nepi.

Citește și:

Cea mai mare restructurare din istoria National Geographic

O româncă a câştigat concursul Travel Photography Competition

National Geographic Traveller: O româncă, printre finaliştii concursului de fotografie din 2015

Imaginea unor bătrâni într-o casă maramureşeană, premiată la National Geographic Photography Contest12
Pagina a fost generata in 0.1536 secunde