Francezul Dimitri Payet, „în război” cu West Ham United

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Francezul Dimitri Payet, „în război” cu West Ham United

Sport 13 Ianuarie 2017 / 15:25 360 accesări

Slaven Bilic, antrenorul echipei West Ham United, a declarat că mijlocaşul francez Dimitri Payet şi-a anunţat intenţia de a se pleca de la formaţia londoneză. Payet, în vârstă de 29 de ani, a venit la West Ham de la Marseille, în 2015, pentru aproximativ 12 milioane de euro, şi a avut un prim sezon excelent, cu 12 goluri şi 12 pase decisive. Formaţia londoneză a prins un loc de Europa League la finele stagiunii trecute.

În prezent, West Ham se află pe locul 13 în clasamentul Premier League, cu şapte puncte peste zona retrogradării, iar internaţionalul francez şi-a manifestat dorinţa de a pleca la alt club. Însă antrenorul londonezilor, croatul Slaven Bilic, nu este dispus să renunţe la mijlocaşul său de creaţie. „Am spus că nu vreau să ne vindem cei mai buni jucători, dar Payet nu mai vrea să joace pentru noi. Nu îl vom vinde. Nu este o chestiune de bani, vrem doar să îl păstrăm. I-am spus să se antreneze separat şi că nu intră în planurile mele pentru meciul de sâmbătă cu Crystal Palace”, a declarat Slaven Bilic într-o conferinţă de presă.

În februarie 2016, Payet a semnat un contract pe cinci ani şi jumătate cu West Ham, iar tehnicianul croat s-a declarat deranjat de hotărârea jucătorului. „Am spus-o de o sută de ori că Payet este cel mai bun jucător al nostru și de aceea i-am oferit un contract pe lungă durată. Mi-a zis la telefon că nu mai vrea să joace pentru noi. Eu am o echipă de gestionat. Probabil că au intrat pe fir anumite cluburi, se obişnuiește în această perioadă a anului, dar nu mă interesează. Până nu îşi va schimba atitudinea, nu face parte din echipă. Nu vreau să îl vindem. Îl aştept să revină asupra deciziei, să arate devotament şi ambiţie pentru acest club, să răspundă susţinerii pe care a primit-o de la noi”, a spus Bilic.

Presa din Franţa scrie că Dimitri Payet este ţinta principală de transfer pentru Rudi Garcia, antrenorul lui Olympique Marseille, cu care a lucrat la Lille între 2011 şi 2013.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2384 secunde