FRF va sesiza UEFA după declaraţiile selecţionerului Norvegiei despre copiii români

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
FRF va sesiza UEFA după declaraţiile selecţionerului Norvegiei despre copiii români
Sport 16 Octombrie 2019 / 09:52 1336 accesări 1 comentariu

Răzvan Burleanu a anunţat că FRF va sesiza UEFA vis a vis de declaraţiile făcute de selecţionerul Lars Lagerback, care a spus, înainte de meciul România - Norvegia de pe Arena Naţională, că dacă cei 30.000 de copii prezenţi pe stadion vor avea un comportament rasist îşi va scoate echipa de pe teren.

Preşedintele FRF spune că oficialii de la Casa Fotbalului au rămas umiţi la declaraţiile lui Lagerback. Într-un interviu acordat cu câteva minute înaintea partidei, Burleanu a anunţat că va sesiza UEFA în legătură cu declaraţia insultătoare a tehnicianului nordic.

„Am rămas şi noi uimiţi de reacţia lor. Noi considerăm că este o insultă adusă copiilor noştri, de altfel vom şi informa delegatul UEFA asupra acestei declaraţii. Selecţionerul Norvegiei greşeşte când consideră că poporul român este unul rasist sau xenofob, confundă ţările probabil”, a declarat Burleanu, conform DigiSport.

Înainte de meci, presa norvegiană a scris că noridicii au de gând să iasă de pe teren dacă cei 30.000 de copii vor avea un comportament cu tentă rasistă în timpul partidei România - Norvegia. UEFA ne-a păsuit şi a acceptat să aducem copiii pe Arena Naţională, după ce ne-a suspendat în urma incidentelor rasiste din timpul partidei România - Spania 1-2.

La finalul meciului, România - Norvegia, scor 1-1, Răzvan Burleanu a declarat că rezultatul de egalitate este unul bun: "Trebuie să câştigăm meciul cu Suedia indiferent de ce se întâmpla în această seară. A fost un meci frumos, a fost un meci deschis, chiar a avut ritm. Cred că şi copiii s-au bucurat. Ne-am fi dorit să plece acasă cu o victorie a tricolorilor în această seară, dar până la urmă e un rezultat bun, ne ajută şi egalul din Suedia, astfel încât totul se joacă până în ultima etapă".

Loading...

1 comentariu

Sumer 15:05:51 / 16 Octombrie 2019
Stai cuminte ma

Auzi la el sesizeaza la UEFA. Ma Burlene dece vrei tu sa amplifici o declaratie care nu a fost facuta cu intentie rea ci findca suntem vecini cu Bulgari care au facuto de oaie cu ocazia meciului nationalei lor cu cel al Angliei.Stai ma in banca ta pentru ca dand dovada de intelegere avem numai de castigat in ceace priveste relatiile dintre federatia Romana de fotbal si cea Norvegiana.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2099 secunde