Frig, vânt puternic şi brumă timpurie în toată ţara

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Frig, vânt puternic şi brumă timpurie în toată ţara

Vremea 25 Septembrie 2018 / 10:41 2024 accesări

Meteorologii au emis o informare meteo valabilă până joi dimineaţă, anunţând frig, vânt puternic şi brumă timpurie în toată ţara. Temperaturile vor fi cu 4 - 8 grade mai coborâte decât valorile normale ale acestei perioade.

Informarea meteo de răcire accentuată a vremii, valabilă pentru toată ţara, a intrat în vigoare marţi la ora 9.30 şi este valabilă până joi la ora 9.00.

În intervalul menţionat vremea va fi rece, iar valorile termice, atât cele diurne, cât şi cele nocturne, vor fi în general cu 4 - 8 grade mai coborâte decât normele perioadei.

În timpul nopţilor şi al dimineţilor, local în centrul ţării, pe arii restrânse în nord-vestul teritoriului şi în dealurile Munteniei şi ale Olteniei şi cu totul izolat în rest, temperaturile vor coborî sub 0 grade şi se va produce brumă.

Pe parcursul zilei de marţi, 25 septembrie, vântul va mai avea unele intensificări în cea mai mare parte a ţării, cu viteze mai mari pe litoral, în nordul şi în centrul Moldovei unde temporar se vor atinge viteze de 55...70 km/h. La munte, mai ales în zona Carpaţilor Meridionali şi a Carpaţilor de Curbură, vor fi rafale în general de 70...90 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m, trecător vor fi precipitaţii slabe, mixte.

Miercuri, 26 septembrie, intensificări ale vântului se vor mai semnala în regiunile estice şi sud-estice, cu rafale de 45...55 km/h.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2306 secunde