Frigidere Beko: pe care să îl alegi?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Frigidere Beko: pe care să îl alegi?

19 August 2022 / 08:26 136 accesări

Frigiderul este un aparat important în casă, dacă nu chiar esențial. Marca Beko oferă o gamă largă de frigidere, toate diferite ca design, dimensiuni, capacitate și caracteristici.

Cumpărarea celui mai bun frigider nu este niciodată o alegere ușoară, dar evaluând cu atenție tot potențialul pe care îl au frigiderele Beko, poți ajunge la o decizie în cel mai scurt timp.

Știind ce dimensiune de frigider Beko este cea mai potrivită pentru noi, ce capacitate și distribuție ne convine, ce consum de energie are și, bineînțeles, ce fel de dotări suplimentare putem obține la un preț care să nu ne depășească fondurile disponibile, iată o listă cu principalele puncte de care trebuie să ținem cont atunci când cumpărăm un frigider nou pentru bucătăria noastră.

Tipuri de frigidere Beko

Frigider Beko cu o ușă: acestea sunt exclusiv frigidere, nu au funcție de congelare a alimentelor. Cu toate acestea, ele au piața lor, mai ales în rândul celor care își fac cumpărăturile în fiecare zi sau care au deja un congelator separat într-o altă parte a casei. Le poți găsi în trei formate: minibaruri, sub tejghea și cele tradiționale, toate cu o capacitate mare.

Combină frigorifică Beko cu două uși: acestea sunt o opțiune pentru mulți oameni, deoarece sunt considerate ieftine, dar din punct de vedere ergonomic lasă de dorit, deoarece alimentele congelate sunt depozitate în partea superioară, iar fructele și legumele sunt lăsate în zona inferioară.

Combină frigorifică Beko clasică: și acestea au două uși, dar în acest caz congelatorul se află în partea inferioară, iar fructele și legumele în zona mai confortabilă. O astfel de combină frigorifică Beko este considerată printre cele mai bine vândute aparate Beko, datorită raportului excelent calitate-preț.

Principalele caracteristici la o combină frigorifică Beko

Zgomotul: un detaliu care este adesea trecut cu vederea atunci când se cumpără un nou model de combină frigorifică Beko, dar este esențial, deoarece un frigider zgomotos este cel mai rău dușman posibil al liniștii în casă. Beko garantează un nivel de zgomot sub 45 de decibeli atunci când funcționează la capacitate maximă, astfel încât acestea sunt considerate cele mai silențioase frigidere.

No Frost: deși aceasta este o caracteristică destul de comună, este aproape indispensabilă în momentul achiziției, deoarece elimină necesitatea de a dezgheța cel puțin o dată pe an pentru a îndepărta straturile de gheață care se formează în interiorul compartimentelor. Dacă locuiești într-o zonă caldă, cel mai recomandabil lucru este absența totală a înghețului, atât în frigider, cât și în congelator.

Capacitate: pentru o persoană, 125 de litri sunt suficienți pentru o combină frigorifică Beko cu frigider și congelator, în timp ce o familie de patru persoane are nevoie de o capacitate de aproximativ 500 de litri. Este la fel de important dacă este nevoie de mai mult sau mai puțin spațiu de congelare.

Zone reci diferențiate: de neconceput la modelele mai vechi, acest lucru permite diferențierea alimentelor și izolarea mirosurilor, ceea ce prelungește durata de viață a alimentelor sau, de exemplu, răcirea ultra-rapidă a sticlelor și a dozelor. Una dintre caracteristicile mărcii Beko care a înregistrat cele mai mari progrese în ultimii ani și care este cea mai atractivă pentru consumator.

Controlul temperaturii: unele permit controlul temperaturii numai după ce ușa a fost deschisă, ceea ce reduce în mod evident eficiența energetică. Acest lucru nu ar trebui să fie un motiv pentru a renunța la un model, ci pentru a pune accentul pe unul dintre ele în detrimentul celuilalt.

Dozator de apă și gheață: unii oameni nu ar putea trăi fără unul, mai ales vara. Cu toate acestea, va fi necesar să se încorporeze o ieșire de apă, ceea ce nu este întotdeauna posibil.

Lumina: deși majoritatea modelelor de combină frigorifică Beko de astăzi au lăsat în urmă acele lumini galbene oribile datorită iluminării cu LED-uri, este totuși indicat să o verifici personal pentru a vedea dacă luminează întregul interior.

Uși reversibile: configurația bucătăriei te obligă uneori să schimbi direcția în care se deschide ușa. Aproape toate frigiderele Beko noi au această opțiune, dar este important să verifici înainte de cumpărare.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1701 secunde