Frontiera Tomis Constanţa a câştigat Cupa României la oină

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sâmbătă seară, la Cumpăna

Frontiera Tomis Constanţa a câştigat Cupa României la oină

Sport 21 Iulie 2019 / 15:14 956 accesări
ACS Frontiera Tomis Constanţa s-a impus pe teren normal, dar a cedat la limită în ultimul act pe plajă (sursa foto: Facebook Federatia Romana De OINA)

ACS Frontiera Tomis Constanţa s-a impus pe teren normal, dar a cedat la limită în ultimul act pe plajă (sursa foto: Facebook Federatia Romana De OINA)

Cupa României la oină seniori, competiţie găzduită de Complexul Sportiv „Centenar” din Cumpăna, s-a încheiat cu victoria formaţiei ACS Frontiera Tomis Constanţa, care s-a impus în finala mare, cu scorul de 25-23, în duelul cu echipa Biruința Gherăești. Confruntarea din ultimul act s-a desfăşurat, în premieră, la lumina reflectoarelor, sâmbătă seară, la fel ca finala mică, în care Straja București a învins, cu scorul de 15-7, Stejarul Pârcovaci. În semifinale s-au înregistrat următoarele rezultate: Straja București - Biruința Gherăești 10-23 şi Frontiera Tomis Constanța - Stejarul Pârcovaci 28-10.

În Grupa A, Frontiera Tomis a mai obţinut trei victorii: 12-5 cu Energia Râmnicelu, 23-15 cu Biruința Gherăești şi 22-6 cu Politehnica Cluj Napoca.

La competiţia organizată de Federația Română de Oină, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, ACS Frontiera Tomis Constanța, Primăria Cumpăna și Asociaţia Judeţeană de Oină Constanța, au mai participat formaţia CS Olteni.

Iar duminică, pe plaja „Cleopatra” din stațiunea Mamaia, au avut loc partidele din cadrul Campionatului Național de seniori la oină pe plajă. Au participat aceleaşi echipe, iar victoria a aparţinut formaţiei Straja București, 8-7 cu ACS Frontiera Tomis Constanța, în finala mare. Biruinţa Gherăeşti s-a impus în finala mică, 10-6 cu Energia Râmnicelu.

Rezultatele din semifinale: Energia Râmnicelu - Straja București 6-16 şi Frontiera Tomis Constanța - Biruința Gherăești 16-9.

În Grupa A, Frontiera Tomis a înregistrat următoarele rezultate: 14-4 cu Stejarul Pârcovaci, 7-13 cu Energia Râmnicelu şi 12-2 cu CS Olteni.12
Pagina a fost generata in 0.2313 secunde