Frontiera Tomis Constanţa, câștigătoarea Campionatului Naţional de Oină - Seniori

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Frontiera Tomis Constanţa, câștigătoarea Campionatului Naţional de Oină - Seniori

Sport 30 Septembrie 2019 / 11:30 1795 accesări

În data de 28.09.2019, echipa A.C.S. Frontiera Tomis Constanţa - reprezentanta Gărzii de Coastă a participat, alături de alte trei formaţii (A.C.S. Straja Bucureşti, C.S. Biruinţa Gherăieşti Neamţ şi C.S. Politehnica Cluj) la Campionatul Naţional de Oină la Seniori Turneul II Play-off, care s-a desfăşurat pe stadionul din localitatea Ovidiu, județul Constanța.

Astfel, echipa Frontiera Tomis a câştigat competiţia, impunându-se cu scorul de 22-11 în faţa rivalei C.S. Biruinţa Gherăieşti Neamţ.

Campionatul a fost organizat de Federația Română de Oină, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, DJST Constanţa, A.C.S. Frontiera Tomis Constanța, Asociaţia Judeţeană de Oină Constanța, Primăria Ovidiu, Primăria Constanța, Instituția Prefectului Constanța și Ovidius Clinical Hospital.

„Colegii din cadrul Gărzii de Coastă felicită membrii echipei de oină Frontiera Tomis Constanţa pentru rezultatele obținute și le urează mult succes în continuare“, se arată în comunicatul remis presei de către Garda de Coastă.12
Pagina a fost generata in 0.4569 secunde