Frontiera Tomis Constanța rămâne lider în Campionatul Național de oină

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Frontiera Tomis Constanța rămâne lider în Campionatul Național de oină
Sport 19 Iunie 2017 / 17:51 1748 accesări 0 comentarii
Fostul practicant de kick-box Ionuț Iftimoaie a primit de la Nicolae Dobre un baston și o minge de oină

Fostul practicant de kick-box Ionuț Iftimoaie a primit de la Nicolae Dobre un baston și o minge de oină

Federația Română de Oină, Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Primăria Onești și Clubul Sportiv Școlar Onești au organizat la sfârșitul săptămânii trecute primul turneu play-off al Campionatului Național de oină pentru seniori, pe stadionul „Energia” din Onești. La turneu au participat Straja București, Biruința Gherăești, Frontiera Tomis Constanța și Politehnica Cluj, echipe care au plecat la drum cu punctele acumulate în turneul de calificare de la Cluj.

Deși a câștigat doar un meci din cele trei susținute, Frontiera Tomis Constanța se menține în fruntea clasamentului, cu patru puncte avans. Al doilea turneu play-off va avea loc la Iași, în perioada 15-17 septembrie.

Iată rezultatele înregistrate la Onești:

Frontiera Tomis Constanța - Biruința Gherăești 17-10

Straja București - Politehnica Cluj 17-22

Biruința Gherăești - Politehnica Cluj 10-13

Frontiera Tomis Constanța - Straja București 16-18

Straja București - Biruința Gherăești 10-10

Politehnica Cluj - Frontiera Tomis Constanța 12-8

Clasament după turneul de la Onești:

1. Frontiera Tomis Constanța 28 de puncte

2. Politehnica Cluj 24 de puncte

3. Straja București 23 de puncte

4. Biruința Gherăești 19 puncte

„Deși condițiile meteo nu au fost tocmai favorabile pentru jocul de oină, echipele participante au reușit să ofere un spectacol deosebit. În acest sens apreciez, în mod deosebit, efortul făcut de jucători. Surpriza competiției a fost Politehnica Cluj, formație care a reușit să învingă Straja și să treacă pe locul 2 în clasamentul provizoriu. Frontiera își păstrează avansul după prima parte a campionatului, iar Biruința păstrează șanse teoretice la medalii. Se anunță o luptă interesantă pentru locul 2 între Politehnica și Straja. Mulțumim mult celui mai nou membru al familiei oinei, Ionuț Iftimoaie, care a fost prezent la competiție și se va implica în activitatea de promovare a oinei și a altor sporturi tradiționale”, a declarat Nicolae Dobre, președintele Federației Române de Oină.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2749 secunde