Frozen Love în Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Frozen Love în Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac

Turism 31 Octombrie 2018 / 11:43 1153 accesări

Chiar dacă mai sunt câteva săptămâni bune până la începerea lucrărilor de edificare a unicului Hotel de Gheaţă din zona de sud – est a Europei, organizarea întregului proiect a început deja, astfel că iubitorii de inedit şi adrenalină se vor putea bucura, pentru al paisprezecelea sezon consecutiv, de obiectivele “Ţinutului de Cleştar” din inima Masivului Făgăraş – Bâlea Lac.

După studierea mai multor variante, s-a decis ca tema noului Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac să fie “Frozen Love”, în acest sezon find promovată dragostea şi pasiunea pentru natură, aer curat, drumeţie montană şi Masivul Făgăraş în timpul anotimpului rece. Îndată ce condiţiile meteorologice vor fi prielnice pentru acest demers, la Bâlea Lac, vor începe lucrările de ridicare al celui de-al paisprezecelea Hotel de Gheaţă şi al celorlalte construcţii (Biserica de Gheaţă, “satelitul” din cele trei igluuri, pârtiile şi zonele de distracţie pe zăpadă etc).

Astfel, concepţia şi amenajările Hotelului de Gheaţă vor respecta şi vor fi inspirate din tema aleasă, iar camerele principale ale obiectivului vor purta numele unor locuri şi obiective din zona Masivului Făgăraş, atracţii turistice a căror contribuţie deosebită la notorietatea turistică a regiunii nu pot fi neglijate. Vizitatorii obiectivului din acest sezon vor ajunge foarte uşor, în doar câteva minute, de pe Vârful Suru, la Lacul Avrig, Vârful Negoiu, Valea Doamnei, Cabana Podragu, Castelul de lut din Valea Zânelor sau Palatul Brukenthal de la Avrig, ghidându-se după câteva elemente simbol ale fiecărei atracţii, imortalizate artistic în gheaţă. “Călătoria” prin zona Masivului Făgăraş va continua şi în complexul de igluuri, camerele de aici urmând a purta numele “Rezervaţia Arpăşel”, “Vârful Moldoveanu” şi “Poiana Neamţului”.

Şi pentru că 2018 este anul în care România Mare sărbătoreşte Centenarul, organizatorii proiectului Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac s-au gândit să marcheze şi ei acest important eveniment al istoriei neamului. Ca urmare, s-a luat decizia ca, în premieră pentru acest obiectiv, restaurantul ce va fi amenajat în holul principal al obiectivului să poarte un nume, în acest sezon acesta fiind denumit “Regele Ferdinand I al României - Întregitorul”, Regele României ce a pecetluit Marea Unire de la Alba Iulia. Unul dintre evenimentele ce vor marca, în sezonul 2018 – 2019, existenţa Hotelului de Gheaţă reprezintă lansarea pe piaţă a unui parfum ce poartă numele temei proiectului. “Frozen Love” va fi creat de doamna Astrid Friedrich şi va avea două versiuni, pentru femei, respectiv bărbaţi.

Parfumul „Frozen Love” va deveni suvenirul principal al sezonului ce urmează, și va putea fi achiziționat de la Hotelul de Gheață și în magazinele cosmetice de specialitate.

Deocamdată, la Bâlea Lac condiţiile meteorologice nu permit, în niciun fel, desfăşurarea unor etape din procesul de construire a obiectivelor cuprinse în Proiectul de Marketing Turistic “Hotel of Ice- Bâlea Lac”, dar lucrările vor începe imediat ce stratul de zăpadă de aici va fi îndeajuns de consistent şi gheaţa lacului Bâlea va depăşi în grosime 20 de centrimetri.

Dacă nu vor interveni probleme deosebite, Hotel of Ice Bâlea Lac va fi deschis pentru vizitare în Ajun de Crăciun.12
Pagina a fost generata in 0.1566 secunde