Furt între rude! Cumnata a ușurat-o de zeci de mii de lei!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Furt între rude! Cumnata a ușurat-o de zeci de mii de lei!
Eveniment 07 Iunie 2016 / 16:47 548 accesări 0 comentarii

Polițiștii constănțeni au pe mâinile lor un dosar mai complicat chiar decât scenariul unei telenovele turcești... Sâmbătă, o femeie în vârstă de 32 de ani s-a dus glonț la Secția 4 ca să depună o plângere. Aceasta le-a spus agenților că din apartamentul ei a dispărut în aceeași zi suma de 5.500 de lei. Nu este vorba despre un caz clasic în care un hoț ar să fi forțat intrarea în casă. Paguba a fost făcută în amiaza mare și cu o mare lejeritate. Femeia spune că, în timp ce era plecată la serviciu, o persoană care avea cheia ei de la locuință a intrat în apartament și i-a luat această sumă de bani și nimic altceva. Când s-a întors, parcă instinctul a condus-o către ascunzătoarea în care își ținea rezervele de vreme rea. Nu a mai găsit nimic acolo. Nici nu au apucat polițiștii s-o întrebe dacă suspectează pe cineva că păgubita a și pus pe masă numele autoarei. Aceasta le-a spus că o rudă, mai exact cumnata ei, a fost cea care i-a furat banii.

Cu zece zile în urmă, hoața ar fi mers în vizită la casa mamei victimei, din comuna Valu lui Traian. De acolo, spune reclamanta, aceasta ar fi luat cheia de la apartamentul ei din Constanța. Se pare că între cele două femei există o ceartă mai veche, iar telenovela de familie este departe de final. Aceasta a ajuns la episodul „Dosarul Penal". Polițiștii fac cercetări în acest caz pentru furt calificat, iar procurorii constănțeni vor prelua în curând dosarul.

ÎN CINE SĂ MAI AI ÎNCREDERE?

Dacă în rude nu poți avea încredere, atunci ce să mai zici de străini? La jumătatea lunii trecute, oamenii legii au reținut o femeie în vârstă de 43 de ani care a furat 2.000 de euro dintr-un apartament situat pe strada Cișmelei. În dosar este cercetată și complicea acesteia, o tânără de 22 de ani. Principala suspectă a dat marea lovitură pe data de 23 martie. Femeia a chemat o prietenă, pe care a rugat-o să „țină de șase" în fața locuinței. În timp ce fata de 22 de ani se afla la ușă, pe scara blocului menajera „aspira" suma de 2.000 de euro, lăsată într-un rucsac de naivul proprietar. La începutul lunii mai, polițiștii au prins o altă menajeră urmărită pentru furt.

Citește și:

Menajeră acuzată că a furat 2.000 de euro dintr-o locuință!

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1267 secunde