Gabriel Dumitriu, ultimul finalist din cel de-al zecelea sezon iUmor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Gabriel Dumitriu, ultimul finalist din cel de-al zecelea sezon iUmor

Divertisment 29 Aprilie 2021 / 19:11 394 accesări

Gabriel Dumitriu, autorul cărții “Pupăza din morții tei”, a prins ultimul loc în finala celui de-al zecelea sezon iUmor, după prestația sa de seara trecută.

“Am făcut o pagină care se numește “Pupăza din morții tei”. Eu sunt pupăza din morții tei. Și lumea a început să zică “Băi de ce nu scoți o carte cu poveștile astea?”. Așa că asta am făcut”, a povestit Gabriel, care și-a manifestat același talent și în stand-up.

”A fost un moment pentru iUmor, ești pentru iUmor. Felicitări! Cred că îți meriți locul în finală”, l-a lăudat Delia, iar Gabriel a primit toate voturile juraților, dar și pe ale celor de acasă, astfel că va reveni pe scena iUmor în finala celui de-al zecelea sezon.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.
Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.Ştiri recomandate

Bancuri cu betivi
Bancuri cu betivi 321 accesări
12
Pagina a fost generata in 0.1816 secunde