Gabriel Leş: „Mergem mai departe cu procesul“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Gabriel Leş: „Mergem mai departe cu procesul“
Politică 14 Martie 2019 / 16:41 240 accesări 3 comentarii

Ministrul Apărării, Gabriel Leș, a reacționat la motivarea emisă de Curtea de Apel București după suspendarea decretului de prelungire a mandatului generalului Nicolae Ciucă la șefia Armatei, mandat semnat de președintele Klaus Iohannis, care a respins propunerea PSD. "Vom aștepta să vedem ce se întâmplă mai departe. Se pare că Administrația Prezidențială nu înțelege că Ministerul Apărării nu trebuie să se afle într-o astfel de situație. Vom decide ce pași vom face de aici înainte în funcție de ce decid judecătorii. Am încercat să nu folosesc MApN în scop politic. Vom merge mai departe cu procesul. Din punctul meu de vedere, am atacat acel decret tocmai din considerentele legate de legalitate argumentelor invocate de președinte", a declarat Gabriel Leș într-o la România TV. Curtea de Apel București arată că a suspendat decretul preşedintelui Iohannis prin care a prelungit mandatul lui Nicolae Ciucă la conducerea Statului Major al Armatei deoarece există o îndoială serioasă asupra legalității actului, iar încălcarea legii produce perturbare gravă a activității Armatei, conform Mediafax.

„Pentru admiterea cererii de suspendare trebuie îndeplinite cumulativ trei condiții: sesizarea autorităţii publice care a emis actul sau a autorităţii ierarhic superioare cu cererea de revocare întemeiată pe art. 7 din Legea nr. 554/2004; existența unor cazuri bine justificate; prevenirea unei pagube iminente”, se arată în motivarea magistraților Curții de Apel București.

Potrivit documentului, prima condiție este îndeplinită deoarece reclamantul, adică Ministerul Apărării, a solicitat, înaintea introducerii cererii de suspendare, revocarea Decretului nr. 1331/2018.

Taguri articol
Loading...

3 comentarii

Înaltă trădare 09:10:41 / 16 Martie 2019
ESTE VERDICTUL

Ce-a ce face WC JOHANIS se numește înaltă trădare... CONSTITUȚIA ROMÂNIEI nu a prevăzut că în ce-a mai înaltă funcție în stat sa fie ocupată de un SCHIZOFRENIC.. Parlamentul ar trebui sa fie organul suprem in stat și nu președintele .Al cărui mandat a...ESSSUUUAATTT.!!!!?

Taiati orbilor pensiile speciale 21:22:15 / 18 Martie 2019
Pentru Înaltă trădare

Bai PSD-eii nenorociti! Taiati odata PENSIILE alea SPECIALE care mananca tot BUGETUL! OMOARA TARA, NE INGROPATI DE VII .. Adica n-ati gasit voi bani pentru alocatiile copiilor din bugetul de stat, bani luati romanilor din sute de impozite si taxe locale, bani adunati de la toti amarastenii din care va hraniti voi clientela politica ca porcii! Spuneti ca pentru alocatiile copiilor nu aveti de unde si mariti deficitul bugetar! Adica pe datorie publica nemernicilor! Si-o spuneti asa in obrazul romanilor: De la buget noi platim grosteii PSD & ALDE cu pensii speciale iar pentru alocatiile copiilor crestem datoria publica! C’asa vrem noi si..pentru ca putem! D’aia ne-au ales romanii sa facem noi ce vrem! Mai votati PSD, macar sa stim ka ne-a luat drakul pe toti!

PSD ipocrit si mincinos 21:25:05 / 18 Martie 2019
Pentru Înaltă trădare

Spune ca alocatiile copiilor nu pot fi platite pentru ca presedintele a atacat la CCR legea asta mizerabila de buget prin care psd-ul mananca milioane de euro cu lopata. Daca ar fi vrut sa le mareasca copiilor alocatiile ar fi facut-o asa cum si-au marit ei salariile. BUGETUL tarii nu a fost aprobat pe 2019 dar...ai nostrii parlamentari si-au si votat si primesc incepand cu luna IANUARIE 2019 salarii cu 10 la suta mai mari! Inclusiv PENSIILE SPECIALE.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.165 secunde