Gală pentru o cauză nobilă! Să ajutăm împreună paciente bolnave de cancer!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Exemplu demn de urmat! Gală pentru o cauză nobilă! Să ajutăm împreună paciente bolnave de cancer!
Sănătate 06 Decembrie 2018 / 17:15 1448 accesări 0 comentarii

Femeile bolnave de cancer trec prin momente grele în timpul terapiilor extrem de agresive; pe lângă stările de rău, vin stările psihice greu de trecut, alopecie, și multe altele. Un lucru este cât se poate cert în această perioadă pentru ele: au nevoie de sprijin, au nevoie de oameni dragi lângă ele care să le încurajeze, să le redea încrederea. De multe ori familiile sunt la fel de afectate, nu știu cum să procedeze, suferința este mult prea mare... Așa că este nevoie de ajutor și din afara familiei.

PROIECT! Șase tinere, cu suflet frumos, și-au dat mâna și au creat un proiect frumos, ”SOS - Sprijin, Obiectiv, Stil”. Obiectivul principal al acestor antreprenoare este acela de a reclădi încrederea zdruncinată de boală pentru cât mai multe doamne și domnișoare. În prima etapă, au fost înscrise opt femei puternice; ele și-au pus sufletul pe tavă și au scris pe facebook povestea lor, iar echipa SOS le-a ajutat să-și regăsească frumusețea pe care niciodată nu și-au pierdut-o doar poate că nu mai aveau puterea să o vadă. ”Doamnele au beneficiat de tratamente de estetică, au fost machiate și au fost învățate să se aranjeze, li s-au refăcut sprâncenele care au căzut în urma tratamentelor, au beneficiat de consiliere dar, poate cel mai important, au mai câștigat încă șase prietene”, scriu organizatorii.

Programul este autofinanțat de inițiatoarele proiectului: dr. Alexandra Cojocaru - New Clinic, Giulia Toc - Micropigmentare și Microblading Sprancene Constanța, Sibel Cristea +- Gene false Constanța, Aida Ciortan Blizard Fashion, Iulia Buciu - Jiva Constanța, Alessia Zugrav - Alessia Make-up Academy.

GALĂ ÎN CARE DĂRUIM FRUMUSEȚE!

Cele șase tinere nu vor să se oprească aici și vor să ajute cât mai multe femei bolnave, dar pentru asta ele au nevoie de sprijin. Astfel, pe 9 decembrie, de la ora 16.00, la Mandala Events Constanța (Hotel Parc), va avea loc o Gală ce are menirea strângerii de fonduri, dar și pentru a face cunoscută munca lor. Biletul de intrare este 50 de lei. Prin biletul cumpărat, programul va merge mai departe. O urnă va fi amplasată în sală, iar orice sumă pe care o donați poate aduce zâmbetul pe fața doamnelor care au atâta nevoie să creadă din nou în ele. Mai mulți artiști s-au alăturat campaniei! Detalii puteți afla accesând pagina de Facebook https://www.facebook.com/events/1792904504166430/permalink/1812451878878359/.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2005 secunde