Gala Premiilor Operelor Naționale nu mai are loc duminică

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Gala Premiilor Operelor Naționale nu mai are loc duminică

Cultură 31 Octombrie 2015 / 23:44 1036 accesări

Cea de-a treia ediție a Galei Premiilor Operelor Naționale, care trebuia să se desfășoară duminică, de la ora 14.30, la Iași, a fost anulată, ca urmare a decretării a trei zile de doliu național în România. Anunțul a fost făcut, sâmbătă, în jurul orei 22.30, pe pagina de Facebook a organizatorilor.

„Opera Națională Română Iași își exprimă profunda compasiune și este alături de familiile și prietenii sufletelor nevinovate care și-au pierdut viața în incendiul produs vineri seara în București. De asemenea, în conformitate cu decizia Guvernului de a decreta trei zile de doliu național în România, organizatorii anunță anularea Galei Premiilor Operelor Naționale, Iași, 2015, urmând ca evenimentul să fie reprogramat la o dată ce va fi comunicată ulterior”, se arată în anunț.

La această gală, sunt nominalizați și artiști, dar și spectacole de la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.

Doliul național a fost decretat pe teritoriul României pentru o perioadă de trei zile- 31 octombrie, 1 și 2 noiembrie - în memoria celor 27 de persoane care și-au pierdut viața în incendiul care a avut loc, vineri seara, în clubul Colectiv din București.

Citește și:

CATASTROFĂ! 30 de morți și aproximativ 200 de răniți într-un incendiu în București

Artiști constănțeni la Gala Premiilor Operelor Naționale

Concertul formației Spitalul de Urgență, din clubul Doors, a fost reprogramat

Spectacolul „Traviata” a fost anulat12
Pagina a fost generata in 0.1539 secunde