Gala Sportului Cumpănean 2018, a doua ediție

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Gala Sportului Cumpănean 2018, a doua ediție

Sport 16 Decembrie 2018 / 16:26 548 accesări

Clubul Sportiv Victoria Cumpăna, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cumpăna au organizat a doua ediție a „Galei Sportului Cumpănean”, la sala de sport „Elena Frîncu” din localitatea constănțeană.

În cadrul acestui eveniment s-a desfășurat un spectacol plin de graţie și armonie, pregătit de sportivele din cadrul secţiei de gimnastică ritmică (antrenoare Elena Vlad), fiind oferite și momente artistice de către ansamblul artistic „Boboceii Cumpenei”.

La Gala Sportului Cumpănean 2018 au fost premiați cei mai buni sportivi și antrenori ai clubului.

Antrenori: 1. Elena Vlad, 2. George Papazu, 3. Cristian Mustacă și Florin Băcioiu.

Sportivi: 1. Maia Ulrich (gimnastică ritmică), 2. Marian Prodan și Bogdan Hanu (lupte), 3. Sebastian Burlacu (fotbal juniori).

Ion Răuță, directorul executiv al CS Victoria Cumpăna, a mulțumit sponsorilor și tuturor oamenilor care iubesc sportul și au dorit să sprijine într-un fel sau altul clubul: „Ţin să mulţumesc tuturor celor care ne-au onorat cu prezența și mulţumesc antrenorilor, sportivilor și părinţilor pentru efortul depus în anul 2018, dar și administraţiei publice locale și sponsorilor, care ne sunt alături în drumul nostru spre performanță”.12
Pagina a fost generata in 0.1766 secunde