Gala Urban Legend a ajuns la ediția a VII-a

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sâmbătă seară, în Sala Sporturilor din Constanța Gala Urban Legend a ajuns la ediția a VII-a
Sport 22 Mai 2019 / 16:23 564 accesări 0 comentarii

Robert Orbocea, Eduard Chelariu, Mihai Isop, Mădălin Crăciunică și Silviu Streinu

Robert Orbocea, Eduard Chelariu, Mihai Isop, Mădălin Crăciunică și Silviu Streinu

Mihai Isop

Mihai Isop

Eduard Chelariu

Eduard Chelariu

Robert Orbocea

Robert Orbocea

Mădălin Crăciunică

Mădălin Crăciunică

Silviu Streinu

Silviu Streinu

Luptători din Olanda, Republica Moldova și România vor urca în ringul amenajat în Sala Sporturilor din Constanța, sâmbătă seară, începând cu ora 20.00, în cadrul ediției a VII-a a Galei Urban Legend 07 Super Pro, eveniment organizat de Urban Legend și Super PRO. În orașul de la țărmul mării va putea fi urmărit și un interesant duel România - Olanda, cele patru confruntări anunțând un spectacol total. Și celelalte întâlniri programate vor oferi iubitorilor sportului de contact lupte atractive, iar promotorul Mihai Isop a anunțat că au mai rămas puține bilete pentru doritorii care vor să urmărească din tribune cele 15 confruntări, două pe reguli de MMA Strike, 12 pe reguli de K1, dar și un meci de box.

„Constanța nu a mai avut un asemenea eveniment. O promoție a Constanței, sportivii noștri reprezintă o echipă. Cred că va fi un spectacol frumos și cu sala plină. Sunt lupte puternice, pe care specialiștii din România le așteaptă. Lupte care promit foarte mult” - Mihai Isop, promotor Urban Legend.

„Mă bucur că sunt prezent și la această gală, că voi urca din nou în ring. Reprezint Constanța și va fi o luptă foarte tare. Adversarul este un sportiv puternic, care acceptă lupta. Sunt pregătit” - Robert Orbocea (Sharks Gym Constanța).

„Aștept lupta cu nerăbdare și vreau să reprezint Constanța și România la cel mai înalt nivel. Sper că adversarul este pregătit, pentru că sunt bombardier. P să încerc să nu-i dau prea multe șanse” - Eduard Chelariu (Sharks Gym Constanța).

„Sunt bucuros că fac parte din promoția Urban Legend și pentru că voi lupta la Constanța. Vă aștept să ne susțineți la Sala Sporturilor, unde va fi spectacol. Adversarul poate să fie cât de tare, are tot două mâini și două picioare” - Mădălin Crăciunică (Academia Urban Legend Constanţa).

„O să fie un meci în forță. O să fiu pregătit. Fiecare sportiv intră în ring cu dorința de a termina meciul înainte de limită” - Silviu Streinu (Academia Urban Legend Constanţa).

PROGRAMUL GALEI

K1

-75 kg: Octavian Cocoș - Marian Preșa

75 kg: Robert Craiu - Denis Derviș

-67 kg: Marius Cimpoieru - Marius Datcu

+85 kg: Dorin Robert - Vasile Amariței

Meci de box

-80 kg: Dumitru Lungu - Andrei Tohăneanu

K1

65 kg: Richie Van Dijk - Marius Breazu

67 kg: Darryl Verdonk - Constantin Luis David

70 kg: Ionuț Laszlo - Ștefan Orza

95 kg: Nicolae Carbuz - Vlăduț Ungureanu

77 kg: Mădălin Chirovan - Cristian „The Legend” Stoica

MMA Strike

96 kg: Alexandru Panțuru - Ionuț Cireșescu

+95 kg: Dumitru Țîra - Silviu Streinu

K1

+95 kg: Cristian Ceacea - Robert Orbocea

75 kg: Nasser Essalhi - Eduard Chelariu

71 kg: Tomy Schoonis - Mădălin Crăciunică

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2282 secunde