Garda de Mediu Constanța a amendat cu 50 de mii de lei firma ce reabilitează b-dul Lăpușneanu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Garda de Mediu Constanța a amendat cu 50 de mii de lei firma ce reabilitează b-dul Lăpușneanu

Administrație 30 Mai 2023 / 12:56 963 accesări
Foto: Garda de Mediu Constanța

Foto: Garda de Mediu Constanța

Gardade Mediu Constanța arealizat verificări pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, cu privire la modul în care se desfășoară lucrările de reabilitare dispuse de Primăria Constanța.

În urma neregulilor găsite, societatea care realizează lucrărilor pentru Primăria Constanța a fost amendată cu 50.000 de lei

Societatea care realizeaza lucrari pe bulevardul Al.Lapusneanu, pentru Primaria Municipiului Constanta, a fost amendata cu 50.000 lei.

La verificarile efectuate in data de 24 mai 2023, s-a constatat ca nu s-au respectat masurile stabilite la controlul anterior referitoare la prevenirea si protectia plantatiei realizata de-a lungul caii de comunicatie, pe ambele sensuri de circulatie. Aproximativ 60% din numarul arborilor de pe aliniamentul stradal din zona cuprinsa intre Casa de Cultura si Trocadero prezinta urme de vatamare a radacinilor si a scoartei. 52 de arbori, in special tei, au fost afectati pe parcursul unor lucrari realizate in cadrul proiectului de imbunatatire a mobilitatii urbane in Municipiul Constanta.

De mentionat ca fâşie plantată are atat rol estetic, cat şi de ameliorare a climatului şi calităţii aerului, a informatGardade Mediu Constanța.Ştiri recomandate

12