Gareth Bale ar putea reveni în Premier League

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Dorit de Tottenham Hotspur și Manchester United

Gareth Bale ar putea reveni în Premier League

Sport 19 Noiembrie 2017 / 14:45 967 accesări
Gareth Bale ar putea reveni în Premier League

Gareth Bale ar putea reveni în Premier League

Real Madrid vrea să se despartă de Gareth Bale, fotbalist care se accidentează din ce în ce mai des. Prețul fixat de conducerea grupării blanco este de aproximativ 95 de milioane de euro, iar cluburile din Premier League deja s-au arătat interesate pentru a-l repatria. Conform „The Mirror“, Manchester United, Tottenham Hotspur (fostul club al galezului) și Chelsea Londra îl doresc pe Bale, iar licitația ar începe de la 95 de milioane de euro.

Săptămâna trecută, Bale s-a accidentat din nou, suferind o ruptură fibrilară la mușchiul aductor al piciorului stâng. Este a 24-a accidentare a galezului transferat de la Tottenham Hotspur în 2013! Problemele medicale l-au făcut pe Bale să piardă în total 79 de meciuri oficiale jucate de echipa madrilenă și 40 dintre ultimele 60 ale formației antrenate de Zinedine Zidane. Noua accidentare ar putea să-l țină departe de gazon între 7 și 10 meciuri.

Tottenham Hotspur a făcut o primă ofertă pentru Gareth Bale, anunțând că e gata să plătească 60 de milioane de euro pentru a-l aduce înapoi pe galezul pentru care a primit circa 100 de milioane de euro, în urmă cu patru ani. Un trident ofensiv Eriksen - Alli - Bale, în spatele lui Kane, poate transforma trupa lui Pochetinno în principala contracandidată la titlu a lui Manchester City. Relațiile dintre cluburi sunt excelente, iar Perez ar putea să accepte un „gentleman's agreement“, în condițiile în care Alli și Kane sunt obiective pentru viitorul 11 al Realului.

La rândul său, Manchester United va încerca în vară să obțină transferul atacantului galez. Ar fi a treia încercare de a-l aduce pe Bale pe Old Trafford, prima eșuând în 2013, când fotbalistul a ajuns la Madrid de la Tottenham, iar a doua în 2016, când galezul și-a prelungit contractul până în 2022.

Ajuns la 28 de ani, Gareth Bale a câștigat de trei ori Liga Campionilor cu Real Madrid, fiind o dată și campion al Spaniei, chiar în acest an. Este plătit de Real Madrid cu un salariu brut de 20 de milioane de euro pe an.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.243 secunde