Gelu Vişan: Alegerile au fost furate la rupere, cu soft-ul STS

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Gelu Vişan: Alegerile au fost furate la rupere, cu soft-ul STS
Politică 18 Iunie 2019 / 14:50 757 accesări 5 comentarii
Fostul parlamentar Gelu Vișan

Fostul parlamentar Gelu Vișan

Fostul parlamentar Gelu Vişan scrie, pe Facebook, că alegerile europarlamentare ar fi fost "furate la rupere pe un scenariu bine stabilit, cu soft-ul STS", acuzând că un partid politic de dreapta deţine o dublură a soft-ului.

"Alegerile au fost furate la rupere pe un scenariu bine stabilit, cu SOFT-ul STS. De aceea i s-a spus lui Dragnea de duminică seara că a fost condamnat, (condamnarea se scrisese joi, cu cinci zile înainte de anunţare), pentru a nu se mai face numărătoarea paralelă. Foarte puţină lume ştie că o dublură a SOFT-ului STS o are un partid politic de dreapta. Copia lucrează în paralel cu SOFTUL-ul original: deci, într-o parte fură STS, cu ştirea celor care văd operaţiunea din SOFT-ul Paralel, în partea cealaltă partidul respectiv îşi ia şi el partea, cu ştirea STS", scrie, pe Facebook, Gelu Vişan.

Fostul parlamentar spune că, la europarlamentare, "numărul de voturi furate, schimbate, tranzacţionate, scăzute, adunate, într-un cuvânt fraudate" ar fi fost de peste un milion.

"Cifra pe care am avut-o iniţial, a doua zi după alegeri, a fost de 600-700.000, sunt însă mult peste un milion. Repet, hoţia s-a făcut de către STS şi de SOFTUL paralel. Pentru aceasta, orice numărătoare paralelă şi/sau verificarea cheilor (care vor arăta că PV-urile nu se “ închid”) va dovedi frauda enormă la aceste alegeri, de fapt preludiul (cum sună!) prezidenţialelor. Partidul care deţine copia SOFTULUI nu va avea candidat la prezidenţiale, îl va susţine pe Iohannis. 1:a voturile au fost furate de la PSD şi ALDE, au fost luate şi din “anulate” dar şi din “nule”, şi de la...USR. Rezultatul real l-am mai spus, arăta următoarea ordine: PSD, urmat de USR, PNL, ALDE şi... cam atât, pentru că UDMR, PMP, ProSistem nu au trecut pragul", potrivit sursei citate.

Gelu Vişan mai spune că moţiunea nu va trece dintr-un motiv "foarte simplu: nu vrea Statul Paralel, aripa Pahonţu". "În războiul pe viaţă şi pe moarte Helvigh/ Pahonţu/ Iohannis împotriva lui Coldea, primii sunt disperaţi, pentru că Florian Coldea va ieşi cu Cioloş (tocmai şi-a “tras” un sondaj în care îl potoleşte pe Barna). Bineînţeles că a rămas în picioare varianta Koveşi, dar numai mintea îmbârligată a lui Coldea va hotărî cu cine iese. Cert este că Iohannis a pierdut deja alegerile. Paradoxul este că din acest război al Sistemului în care toate partidele sunt în mâna ori a lui Hellvig/ Pahonţu, ori a lui Coldea ar putea câştiga... PSD, care şi-ar putea trimite candidatul în turul II cu Cioloş, iar aici lucrurile s-ar complica", scrie fostul parlamentar, care spune că social democraţii au o altă problemă - faptul că partidul este "înţesat cu oamenii lui Pahonţu/ Hellvig, care i-au executat pe cei ai lui Coldea, dar mai ales pe cei ai lui Dragnea, care ieşise de sub controlul Sistemului".

Fostul parlamentar susţine că, în momentul acesta, decizia în PSD este la Hellvig şi Pahonţu, iar "Dăncilă nu poate scăpa de ei". "Cert este că, dacă lui Dăncilă i-ar trece prin cap să anunţe mâine că va continua programul de guvernare şi reforma justiţiei ar fi “rasă” marţi. Deocamdată, PSD va rămâne la guvernare, ceea ce-i dă o şansă să rămână în joc. Norocul PSD este că Pahonţu/ Hellvig ştiu că dacă pică guvernul, câştigător va fi Coldea, adică Cioloş/ Kovesi, ceea ce-i anulează orice şansă lui Iohannis. Cu Cioloş preşedinte, în şase luni Iohannis înfundă puşcăria, iar Hellvig/ Pahonţu dispar. E drept, în plan extern nu se schimbă mare lucru, se schimbă doar stăpânul, Merkel cu Macron, România rămânând la stadiul de colonie", potrivit textului lui Gelu Vișan.

sursa: mediafax.ro

Loading...

5 comentarii

Acest comentariu a fost marcat ca fiind necorespunzător de mai mult de 5 utilizatori. Drept urmare, nu poate fi afişat. Dacă totuşi doriţi să vizualizaţi conţinutul acestui comentariu, faceţi click pe acest text.

Dani 22:07:52 / 18 Iunie 2019
Idiotul util !

Limbric portocaliu basist , pana mai ieri , asemenea unor celebre panarame precum Udrea , Ridtzi , Baconschi , Pinalti , Flutur etc. , acum mananca din alta parte cacat si drept urmare face propagnda pentru cei care il nutresc si il adapa ... Jegos si haimana !

Gore 11:53:27 / 19 Iunie 2019
Jura

Jură sa mori tu.ca hoții au fos furați

Nelu FANATIK SPURCAT 13:25:44 / 19 Iunie 2019
PDL PNL CIUMA ROȘIE

Că Gelu spune adevărul e dovada că sa "votat " masiv pe liste suplimentare , toate voturile exprimate fiind de partea URSS Pluș...sau UDMR !!!!!... Voturile PSD ȘI ALDE au fost ANULATE cu duiumul .... PSD a fost bătut cu propriile .... Armele !!!!..: Adică ? Turism electoral ..Vot multiplu SI ....mai nou cu un soft .. Pentru care LIVIU DRAGNEA a primit DOi ani cu suspendare ... Altfel nu se explică cum UDMR a primit voturi în .... Teleorman ...Tulcea... Iar URSS Pluș , partidul condus de KOLDEA, a câștigat alegerile ne având sedii , organizații ,în zecile de orașe unde a câștigat !!!!!....Sa vedem dacă la următoarele alegeri se vor mai forma "cozi ," în diaspora.... ACOLO UNDE PDL PNL CIUMA ROȘIE aduce cele mai multe voturi așa cum au făcut-o SI in 2009 când la o secție de votare din Paris sa "votat" mai repede decât ar trage o mitralieră...Că hoții strigă hoții , nu e din zilele noastre ... Dorel Vișan fiind unul care a făcut parte din acest SISTEM TICĂLOȘIT e mai mult decât credibil cea a ce spune mai sus.

okila 19:15:20 / 19 Iunie 2019
votul

bai ma lasi ! udmr-ul de unde a avut atatea voturi deci cel care a furat este PSD-ul

Sumer 12:10:27 / 20 Iunie 2019
Psd

Ce faceti PSDidtilor dupa ce ati reclamat U.E.pentru toate relele din ROMANIA ati luptat doi ani de zile pentru un condamnat penal ati facut parlamentari speciali ati dat primarilor mana libera la furat ati condamnat diaspora care a plecat din tara pentru a le asigura familiile lor ramase acasa un trai mai bun ati marit numarul bugetarilor etc,dupa toate faptele astea de vitejie va mai intrebati dece nu ati fost votati.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2177 secunde