Germania condamnă atentatul produs la o nuntă din Turcia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Germania condamnă atentatul produs la o nuntă din Turcia
21 August 2016 / 19:48 242 accesări 1 comentariu

Cancelarul german Angela Merkel a condamnat duminică atacul comis în Turcia, afirmând că încă o dată 'femei, bărbați și copii nevinovați au devenit victime ale violenței lașe și rău intenționate', relatează DPA.

'Gândurile noastre sunt alături de victime și familiile acestora... Le doresc răniților recuperare rapidă', se arată într-un mesaj de condoleanțe adresat de cancelarul german premierului turc Binali Yildirim.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Consiliului Național de Securitate al SUA Ned Price a afirmat că 'autorii acestui act de barbarie au vizat în mod cinic și laș o nuntă, omorând zeci de persoane și rănind alte câteva zeci'.

'Suntem alături de poporul Turciei care apăra democrația în fața tuturor formelor de terorism', a afirmat Ned Price, potrivit unei declarații, apreciind că Turcia este 'un partener și aliat NATO de valoare'. Vicepreședintele american Joe Biden urmează să viziteze Ankara la 24 august.

Bilanțul victimelor exploziei produse sâmbătă la o nuntă în orașul Gaziantep, sudul Turciei, a crescut la 51 de morți și 69 de răniți, dintre care 17 se află în stare critică, a declarat duminică președintele turc Recep Tayyip Erdogan.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1998 secunde