Gest extraordinar făcut de Everton

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Premier League

Gest extraordinar făcut de Everton

Sport 13 Septembrie 2016 / 16:47 320 accesări
Micuțul Bradley Lowery a fost pe teren înaintea meciului dintre Sunderland și Everton

Micuțul Bradley Lowery a fost pe teren înaintea meciului dintre Sunderland și Everton

Clubul englez Everton, din Premier League, a promis suma de 200.000 de lire sterline unui suporter al echipei Sunderland, în vârstă de cinci ani, care are nevoie urgentă de un tratament împotriva cancerului. „Clubul de fotbal Everton a promis o donaţie de 200.000 de lire sterline pentru a-l ajuta pe Bradley Lowery în lupta sa”, au anunțat oficialii de la Everton, pe pagina oficială de Twitter, rugându-şi fanii să doneze bani. În demersul lor, cei de la Everton au scos la licitaţie tricourile purtate de fotbalişti la meciul cu Sunderland.

„Îi urăm succes lui Bradley şi îl asigurăm că va avea parte de dragostea şi de susţinerea fiecărui suporter al lui Everton. Clubul îi invită de asemenea pe Bradley şi pe ceilalţi membri ai familiei lui la meciul retur de pe Goodison Park, iar tricourile jucătorilor, semnate, vor fi scoase la licitaţie pentru a strânge bani”, a explicat clubul din Liverpool, prin intermediul unui comunicat de presă.

Bradley Lowery, în vârstă de cinci ani, a fost invitat pe teren înaintea meciului disputat luni între Sunderland, echipa din oraşul lui, şi Everton, scor 0-3. Familia copilului încearcă să strângă 700.000 de lire sterline pentru tratarea neuroblastomului, o formă de cancer, în Statele Unite ale Americii, iar până în prezent a adunat 500.000 de lire sterline.

Citește și:

UEFA va plăti cluburilor 150 milioane euro, drept compensații pentru EURO 2016

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2585 secunde