Gheorghe Hagi aşteaptă ca elevii săi să repete începutul de an din 2018

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1 Gheorghe Hagi aşteaptă ca elevii săi să repete începutul de an din 2018
Sport 10 Ianuarie 2019 / 19:23 258 accesări 0 comentarii

Înaintea plecării în cantonamentul din Turcia, de la Belek (Antalya), programată vineri, managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a susţinut joi o conferinţă de presă. În perioada 11-25 ianuarie, jucătorii Viitorului se vor afla într-o perioadă de pregătire foarte importantă înaintea părţii a doua a sezonului.

„Ne-am odihnit destul. Pauza a fost benefică, pentru că aveam nevoie de acest lucru. Am terminat anul nu aşa cum ne doream. Ne-a lipsit luciditatea în faţa porţii în ultimele meciuri. În rest, am făcut un an foarte bun. Jocul nostru a fost de calitate. Există entuziasm, încredere, există convingere şi curaj că noi vom face un an la fel de bun ca anul trecut. Pentru asta le-am scris pe tablă că trebuie să muncim. Avem cinci meciuri foarte grele, importante. Important este să fim pregătiţi. Să credem în tot ceea ce facem, să jucăm fotbalul nostru”, a spus Gică Hagi.

Cantonamentul din Antalya este aşteptat cu nerăbdare de managerul tehnic al Viitorului, care speră ca în următoarele zile să se alăture lotului şi alţi doi sau trei jucători importanţi: „În două-trei zile trebuie să apară şi ultimele noutăţi. Cu Gigi (n.r. - Becali) le aflaţi, cu mine, nu. Eu trebuie să descopăr jucători la care să nu se gândească prea mulţi. Luăm decizii şi sperăm să le luăm pe cele bune şi inspirate. Cu Luchin ne-am înţeles, ne-am despărţit în condiţii amiabile. Am optat pentru Ghiţă, fiind mai tânăr. Dima vrea să plece, pentru că vrea să joace mai mult şi îl lăsăm în aceleaşi condiţii în care a venit. Tîrcoveanu (n.r. - Andrei Tîrcoveanu, 21 de ani, de la Dinamo Bucureşti) a venit la noi şi ne bucurăm. Am timpul necesar să-l cunosc foarte bine. Un jucător care mi-a plăcut. Trebuie să-i dăm încredere. Aşteptăm să mai vină doi, trei sau chiar patru jucători. Eric nu e rezolvat. Aşteptăm să-şi rezolve problema şi să vină înapoi. Dacă nu se schimbă. Glumesc. Mai avem nevoie de un atacant”.

În plus, tehnicianul echipei constănţene îi va urmări cu mare atenţie şi pe cei tineri, pentru a vedea cum vor răspunde la cerinţele unei pregătiri alături de seniori: „Am luat opt copii de la Academie în cantonament, câte doi în fiecare compartiment, pentru a-i vedea, pentru a-i evalua. Talent au, să vedem potenţialul. Sunt şi ceilalţi jucători care meritau şi, cu siguranţă, o să iau şi alţii pentru a-i cunoaşte. Câte două meciuri pe zi pentru a le da jucătorilor minute, pentru a-i evalua. În Turcia mă duc cu drag. Sunt condiţii extraordinare în Antalya, şi terenul, şi mâncarea. Ne simţim bine. Stăm foarte bine. Sunt mulţumit de condiţiile care sunt acolo. Mergem tot acolo. Acum nu o să fac aceleaşi antrenamente şi toate alea. Nu sunt superstiţios ca Petrescu. Când îi merge bine repetă lucrurile. Eu mai schimb, nu sunt chiar atât de tare ca şi Dan. Avem fiecare, ale noastre. Toţi avem câte ceva”.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3808 secunde