Gheorghe Hagi: Rapid e o echipă foarte bună, e greu să câştigi cu ei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Gheorghe Hagi: Rapid e o echipă foarte bună, e greu să câştigi cu ei

Sport 03 Decembrie 2021 / 21:56 707 accesări

Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţiei sale îi va fi dificil să se impună în faţa Rapidului, dar s-a arătat încrezător că va reuşi să facă un joc bun sâmbătă.

"E un meci acasă şi primul gând al nostru trebuie să fie să luăm cele trei puncte, să ne impunem, să dominăm, să ne facem jocul nostru. Întâlnim un adversar bun pe toate cele trei faze, trebuie să fim foarte atenţi, să ne luăm măsuri, să facem un meci bun atât ofensiv, cât şi defensiv. Şi sperăm ca în ultimii 30 de metri o să jucăm cât mai bine şi o să înscriem goluri, să vină victoria.

Important este să văd că echipa îşi doreşte să câştige, să facă un meci foarte bun ofensiv, iar defensiv să reacţionăm, să fim uniţi, pentru că Rapidul are jucători cu talent, în special atacanţii, cu organizare bună a jocului. Nu e un meci decisiv. Pentru mine toate sunt decisive, toate au trei puncte. Spiritul nostru ar trebui să fie acelaşi la fiecare meci şi indiferent cu cine jucăm să creştem meci de meci.

Noi încercăm să luăm trei puncte indiferent de adversar. Rapid e o echipă foarte bună, e greu să câştigi cu ei, chiar dacă au venit anul acesta în prima ligă. Ei au tradiţie, au personalitate, au un joc echilibrat, foarte bun individual, cu jucători foarte buni. E dificil, dar noi suntem încrezători. Am încredere că vom face un meci bun", a declarat Hagi.

Gheorghe Hagi a precizat că obiectivul din acest sezon nu este accederea în play-off-ul Ligii I, chiar dacă şi-ar dori să realizeze acest lucru.

"Să încercăm să intrăm în play-off nu este obiectivul Farului. Noi ne dorim, aşa am zis, că ne dorim, dar nu este obiectiv. Farul nu are cel mai mare buget din Divizia A, nu e cea mai bogată, ne dorim ca toate celelalte care îşi doresc. ", a adăugat antrenorul constănţean.

Partida Farul Constanţa - Rapid, din cadrul etapei a 18-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21:30, la Ovidiu.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1785 secunde