Gheorghe Hagi: sper să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Gheorghe Hagi: sper să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte

Sport 12 Mai 2023 / 16:04 823 accesări

Gheorghe Hagi, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că ştie foarte bine spiritul oltenesc şi consideră că formaţia sa va avea o partidă plină de provocări cu Universitatea Craiova.

"Avem un meci în deplasare cu o echipă cu un lot foarte bun, care este în formă. În toate meciurile jucate a arătat că este foarte competitivă. Este o mare provocare pentru noi şi o deplasare dificilă. Ştim toţi din România care este spiritul oltenesc. Cu siguranţă va fi un meci între două echipe care vor să câştige, aşa că ei vor căuta să marcheze golul. Sunt sigur că va fi un meci foarte frumos", a declarat Hagi.

Tehnicianul echipei aflate pe prima poziţie în clasamentul Superligii se confruntă cu probleme de lot înaintea meciului de sâmbătă.

"Este o provocare mare pentru noi din toate punctele de vedere. În săptămâna aceasta s-au întâmplat foarte multe la noi în casă, sunt anumite accidentări pe care le avem, din păcate, anumite probleme, începând cu Băluţă şi Larie, plus celelalte care au fost înainte. A fost o săptămână dificilă din punctul acesta de vedere, să creăm o echipă competitivă. Pentru că mergem cu gândul la Craiova doar pentru a lua cele trei puncte, chiar dacă ştim că este dificil.

În compartimentul defensiv trebuie să găsim formula ideală, pentru că avem probleme. Din păcate asta este situaţia. Am arătat că jucăm un fotbal foarte, foarte bun, la un nivel înalt, şi eu sunt încrezător în ceea ce îi priveşte pe cei care vor intra în echipă. Trebuie încredere multă, curaj, şi sper să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte", a completat antrenorul.Ştiri recomandate

12