Gheorghe Hagi vrea să vândă pachetul majoritar de acţiuni de la Viitorul Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Gheorghe Hagi vrea să vândă pachetul majoritar de acţiuni de la Viitorul Constanţa
Sport 12 Septembrie 2016 / 12:10 2897 accesări 1 comentariu

Gheorghe Hagi, în vârstă de 51 de ani, vrea să vândă clubul de fotbal Viitorul Constanţa. Preşedintele echipei, Cristian Bivolaru, a dezvăluit că Hagi este dispus să cedeze pachetul majoritar de acţiuni, la şapte ani după ce a început acest proiect.

Gică Hagi îşi doreşte să rămână acţionar minoritar şi să se ocupe în continuare de partea tehnică a echipei. Hagi şi-ar dori să cedeze acţiunile unui investitor român, dar, dacă nu va fi posibil, va lua în calcul şi posibilitatea cedării echipei către un străin.

"Am renunţat la jucătorii experimentaţi, încercăm să creştem jucători tineri. Avem nevoie de o majorare de capital, Gică Hagi este dispus să vândă din acţiuni. Nu pentru a recupera din investiţie, ci pentru a face performanţă. Dorinţa lui este să aibă alături acţionari români, dacă nu este posibil atunci se va reorienta. Îşi doreşte să rămână cu un pachet minoritar de acţiuni şi să coordoneze în continuare activitatea din club din punct de vedere tehnic. Noi atragem din publicitate şi sponsorizări mai mult decât oricare alt club din campionat pentru că oamenii îşi asociază numele cu 'brandul Hagi'", a declarat Cristian Bivolaru la ProSport LIVE.

Clubul Viitorul a fost înfiinţat în 2009 de către Ghoerghe Hagi, după care a preluat un loc rămas vacant în Liga a 3-a. Apoi, a promovat în liga secundă, unde a jucat două sezoane, în perioada 2010-2012. În 2012, Viitorul a promovat în Liga 1, iar în sezonul 2015-2016 a obţinut calificarea în tururile preliminare ale Europa League 2016-2017, după ce a terminat play-off-ul Ligii 1 pe locul 5.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1679 secunde