Gheorghe Popescu: Cred că va fi cel mai spectaculos play-off de până acum

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Gheorghe Popescu: Cred că va fi cel mai spectaculos play-off de până acum

Sport 26 Ianuarie 2023 / 22:42 1130 accesări

Preşedintele clubului Farul Constanţa, Gheorghe Popescu, a afirmat, joi, că se aşteaptă ca play-off-ul actualei ediţii a Superligii de fotbal să fie cel mai spectaculos de până acum.

"Deocamdată mai avem nevoie de trei puncte ca să ajungem în play-off. Dacă ne îndeplinim acest prim obiectiv, atunci putem să ne gândim la orice altceva, la o participare în cupele europene, şi, de ce nu, la câştigarea titlului. Va fi o luptă crâncenă între toate cele şase echipe care vor face parte din play-off anul acesta. Cred că va fi cel mai spectaculos play-off de până acum. Aşa se anunţă, toate echipele care vor intra în play-off, cred că cinci sunt deja ştiute, a şasea s-ar putea să fie Sepsi, au potenţial să câştige campionatul", a spus Gheorghe Popescu.


Popescu consideră inechitabil sistemul actual din campionatul românesc, care permite echipelor din jumătatea inferioară a clasamentului să intre în lupta pentru retrogradare.El susține că punctele înjumătățite ar trebui să rămână valabile și că acest sistem este nejust.

"În sistemul actual toate echipele din a doua jumătate, după înjumătăţire, pot intra în lupta pentru retrogradare, aşa cum primele şase pot intra în lupta pentru titlu. Eu nu văd ca pe un sistem corect, pentru că punctele înjumătăţite au fost muncite. Ar fi bine să rămână toate punctele pe care le-ai acumulat în timpul campionatului regulat, pentru că jucătorii au muncit pentru ele. Eu aşa văd şi nu este doar părerea mea, am văzut mulţi antrenori care se plâng de acest sistem. Cred că federaţia ar trebui să facă ceva, să se gândească puţin şi la ce zic cluburile, pentru că până la urmă ele sunt cele care fac punctele", a adăugat Popescu.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1313 secunde