Gheorghe Popescu: Nu ne permitem să ratăm şi a treia oară calificarea în play-off

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Gheorghe Popescu: Nu ne permitem să ratăm şi a treia oară calificarea în play-off

Sport 16 Iulie 2021 / 23:34 868 accesări
Foto: captură Youtube

Foto: captură Youtube

Preşedintele clubului de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Popescu, a declarat, vineri, că formaţia sa nu îşi permite în noul sezon să rateze pentru a treia oară consecutiv calificarea în play-off-ul Ligii I.

"Pornim, ca de fiecare dată, cu acelaşi gând de a ne îndeplini obiectivul, şi anume accesul în play-off. Iar o dată ajunşi acolo orice se poate întâmpla. Pentru că fiecare dintre cele şase echipe vor avea şanse la titlu. În ultimii doi ani nu am îndeplinit acest obiectiv şi nu cred că ne putem permite să îl ratăm şi a treia oară.

Este un început de proiect pentru noi, un început ambiţios şi ne bucurăm mult de revenirea lui Gică Hagi pe banca tehnică. Fiecare început de proiect este dificil, dar eu sper ca în perioada următoare jucătorii să capete forma sportivă necesară.

Eu cred că mai e de lucrat la omogenitate, pentru că au venit mulţi jucători noi. Sper însă că ei să se adapteze cât mai repede şi să avem parte de rezultate pozitive", a afirmat preşedintele într-un interviu postat pe pagina oficială de YouTube a clubului.

Popescu a menţionat că Gheorghe Hagi, care a revenit în postura de antrenor în această vară, are aceeaşi ambiţie şi poftă de muncă.

Gică avea nevoie de acest an pe care şi l-a luat pentru odihnă. El a stat departe de teren şi cred că şi-a încărcat bateriile În ciuda faptului că nu a putut să călătorească din cauza pandemiei. Dar îl văd cu o poftă extraordinară de a munci şi de a coordona acest proiect nou numit Farul. Gică are ambiţie, este motivat aşa cum îl ştim întotdeauna. El e un învingător care îşi propune obiective importante, iar eu sper să şi le şi îndeplinească.

Acesta a mai precizat că era normal ca Farul Constanţa să permită jucătorilor să meargă alături de selecţionata olimpică la Tokyo.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2062 secunde