Gheorghe Popescu: Nu ne-am gândit nicio clipă la câştigarea campionatului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Gheorghe Popescu: Nu ne-am gândit nicio clipă la câştigarea campionatului

Sport 15 Septembrie 2022 / 16:23 726 accesări

Preşedintele clubului Farul Constanţa, Gheorghe Popescu, a afirmat, joi, că nu s-a gândit niciodată la câştigarea titlului de campioană în Liga I, chiar dacă echipa pregătită de Gheorghe Hagi ocupă prima poziţie în clasament, precizând însă că şi-ar dori o astfel de performanţă.

"Din păcate ne-am împiedicat la Craiova acum două săptămâni, este aproape imposibil să termini un campionat fără să pierzi. Noi suntem mulţumiţi de parcursul echipei de până acum. Suntem pe primul loc, sper să rămânem cât mai mult timp acolo. Datorită modelului competiţional şi distanţa dintre echipe se va micşora, de fapt bătălia finală se va da în play-off. Nu ne-am gândit nicio clipă la câştigarea campionatului, asta nu înseamnă că nu ne-am dori.

Ne-am dori din tot sufletul să putem să obţinem o nouă performanţă de a fi campioni. Obiectivul nostru este intrarea în play-off, vrem să acumulăm cât mai repede punctele necesare, pentru a sta liniştiţi în returul campionatului. Eu am spus tot timpul că punctele se fac în turul campionatului. Pentru că apoi echipele se întăresc, încep să fie mult mai atente la rezultate, deci ar fi important să acumulăm cât mai multe puncte pentru a avea un retur mai liniştit, cu ghilimelele de rigoare", a declarat Popescu la sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.


Oficialul clubului constănţean s-a arătat convins că atât Universitatea Craiova, cât şi FCSB vor reuşi până la finalul campionatului regular să se claseze pe unul dintre primele 6 locuri: "Sunt convins că atât Craiova, cât şi FCSB, la finalul campionatului regular vor fi pe locuri de play-off. Au loturi foarte bune, au antrenor foarte bun, deci este greu să rămână afară".

Gheorghe Popescu s-a declarat încântat de numărul mare de spectatori care participă la meciurile din Liga I în acest sezon.

"Este senzaţională această afluenţă a publicului în Liga 1. Nu a mai fost din 2008 lucrul acesta, este extraordinar şi un factor important care a dus la acest lucru este reîntoarcerea în Liga I a echipelor de tradiţie, Rapid, U Cluj, Petrolul. Şi lucrul acesta se vede în numărul de spectatori din tribună. Aportul publicului este unul extrem de important", a mai spus conducătorul echipei constănţene.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1684 secunde