Gheorghe Popescu va fi consilierul premierului Nicolae Ciucă pe probleme de sport

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Gheorghe Popescu va fi consilierul premierului Nicolae Ciucă pe probleme de sport

Sport 07 Decembrie 2021 / 20:25 910 accesări
Foto: facebook, Gheorghe Popescu

Foto: facebook, Gheorghe Popescu

Fostul fotbalist Gheorghe Popescu, în prezent preşedinte al clubului Farul Constanţa, a anunţat, marţi, că va ocupa funcţia de consilier al premierului Nicolae Ciucă pe probleme de sport.

"VOI CONTINUA DIN POZIȚIA DE CONSILIER AL PRIMULUI MINISTRU

Am avut astăzi onoarea și plăcerea de a discuta mai bine de o jumătate de oră cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă. Am convenit să-mi continui munca în cadrul guvernului din calitatea de consilier al dumnealui pe problemele sportului. Și, din păcate sunt atâtea!

L-am simțit implicat și dedicat, ca orice militar, și cred că după ce îi voi prezenta un plan de acțiune vom realiza lucruri bune pentru sportul românesc", a scris fostul internaţional pe contul personal de Facebook.

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a fost numit consilier al Guvernului României pentru UEFA EURO 2020 la fotbal în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului la începutul anului 2018, când premier era Mihai Tudose.

El şi-a păstrat funcţia în mandatele următorilor premieri până la încheierea Campionatului European de fotbal găzduit în acest an şi de Arena Naţională din Bucureşti.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1363 secunde