Gheorghe Popescu: Vrem cel puţin un loc în cupele europene

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Gheorghe Popescu: Vrem cel puţin un loc în cupele europene

Sport 14 Martie 2023 / 14:17 678 accesări

Preşedintele clubului de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Popescu, a declarat, marţi, că presiunea în play-off-ul Superligii nu va fi asupra formaţiei sale, chiar dacă a terminat sezonul regulat pe primul loc, deoarece la începutul sezonului nu şi-a stabilit ca obiectiv câştigarea titlului.

"E un lucru extraordinar să terminăm sezonul regulat pe locul 1. La începutul sezonului credeam că este un vis, dar atunci când crezi şi faci lucrurile aşa cum trebuie, rezultatele vin. Noi sperăm să continuăm parcursul extraordinar şi în play-off, pentru că începe o altă competiţie. Dar presiunea nu este la noi, pentru că nu am avut ca obiectiv câştigarea campionatului, ci calificarea în play-off. Însă când eşti pe primul loc şi joci atât de bine nu ai cum să nu te gândeşti şi la titlu.

CFR Cluj, ca oricare altă echipă din play-off, are de jucat 10 finale. Vedem la sfârşit care dintre echipele din play-off va termina pe primul loc. Noi ne dorim acest lucru, însă dacă nu va fi posibil atunci vrem cel puţin un loc în cupele europene", a spus preşedintele, prezent la sediul Muzeului Fotbalului din Capitală.


Gheorghe Popescu speră ca lucrările de construcţie la noul stadion din Constanţa să înceapă în toamnă.

"E un lucru extraordinar pe care noi îl aşteptăm de mult timp. Ne bucurăm că s-a definitivat şi cu demolarea, în sensul că s-a stabilit compania care se va ocupa. Sperăm noi ca în toamnă să înceapă construcţia noului stadion. Deci vom sărbători câştigarea campionatului pe actualul stadion de la Ovidiu", a spus acesta.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1137 secunde