Ghicitorile lui Alin Bourașu se vor auzi și în finala iUmor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ghicitorile lui Alin Bourașu se vor auzi și în finala iUmor

Divertisment 15 Aprilie 2021 / 19:46 419 accesări

Alin Bourașu este cel de-al nouălea finalist din acest sezon, după ce ghicitorile sale i-au adus, seara trecută, atât voturile juraților, cât și susținerea celor de acasă.

Revenirea în cel de-al zecelea sezon i-a adus un loc în finală lui Alin Bourașu, omul care aduce ghicitorile la iUmor. “Am să consider întotdeauna că sunteți un lucru necesar în faza de preselecție”, i-a transmis Mihai Bendeac concurentului iUmor, după ce Bourașu a reușit să îi țină din nou în tensiune pe jurați, minute în șir. “A fost moment artistic extraordinar!”, a spus și Cheloo, iar cei de acasă au fost de acord astfel că ghicitorile lui Alin Bourașu se vor auzi și în finală!

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.



Ştiri recomandate

Bancuri cu betivi
Bancuri cu betivi 293 accesări
12
Pagina a fost generata in 0.171 secunde