Gică Hagi, invitat special la CM de Skandenberg de la Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Medalie primită din partea lui Ion Oncescu Gică Hagi, invitat special la CM de Skandenberg de la Constanţa
Sport 03 Noiembrie 2019 / 08:29 352 accesări 0 comentarii
Ion Oncescu şi Gheorghe Hagi (sursa foto: Facebook Viitorul FC)

Ion Oncescu şi Gheorghe Hagi (sursa foto: Facebook Viitorul FC)

La invitaţia organizatorilor Campionatului Mondial de Skandenberg de la Constanţa, competiţie găzduită de Pavilionul Expozițional, managerul tehnic al formaţiei FC Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, a încrucişat braţul cu multiplul campion mondial Ion Oncescu. Înaintea finalelor de sâmbătă după amiază, Gică Hagi a acceptat invitaţia reprezentanţilor Asociației Române de Skandenberg „Braț de Fier” şi a fost recompensat cu una dintre medaliile cucerite de Ion Oncescu, la categoria Masters +40 de ani, categoria 100 de kilograme. Oncescu s-a impus în competiţie şi la brațul drept și la cel stâng. Gheorghe Hagi a fost aplaudat la scenă deschisă de participanţi.

La a 41-a ediţie a Campionatului Mondial de Skandenberg de la Constanța au participat peste 1.200 de sportivi reprezentând 53 de țări, în același timp având loc şi a 22-a ediție a CM de Skandenberg pentru persoane cu dizabilități.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2007 secunde