Gimnastele de la CS Farul au dominat CN Open de gimnastică artistică

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În competiţia desfăşurată la Ploieşti Gimnastele de la CS Farul au dominat CN Open de gimnastică artistică
Sport 10 Septembrie 2019 / 10:20 386 accesări 0 comentarii
Silviana Sfiringu, Clemenţa Garabet şi Ioana Stănciulescu (sursa foto: Facebook Clementa Garabet)

Silviana Sfiringu, Clemenţa Garabet şi Ioana Stănciulescu (sursa foto: Facebook Clementa Garabet)

La Campionatele Naţionale Open de gimnastică artistică desfășurate în Sala „Olimpia” din Ploieşti, CS Farul Constanța, în componenţa Ioana Stănciulescu, Silviana Sfiringu, Maria Holbură şi Maria Ceplinschi, a devenit campioană naţională în întrecerea pe echipe, cu un total de 158,950. Pe locul secund s-a clasat CNS Cetate Deva (Ioana Crişan, Carmen Ghiciuc şi Denisa Golgotă), cu 151,750, iar pe poziţia a treia s-a situat CS Dinamo Bucureşti (Antonia Duţă, Maria Pană, Ştafania Călitu şi Ana Turcu), cu 143,600. Pe locul 5 s-a clasat echipa CSŞ 1 - Farul Constanța, în componenţa Amalia Petre, Andreea Preda, Shakira Cantaragiu şi Luiza Popa, cu 137,400.

Performera întrecerilor a fost Ioana Stănciulescu, de la CS Farul Constanţa, care a câştigat titlul naţional şi la individual compus, cu un punctaj de 55,400, dar s-a impus şi în trei finale pe aparate, la sărituri, bârnă şi sol.

La individual compus, Stănciulescu a fost urmată de colega sa Silviana Sfiringu, cu 53,350. Pe locul al treilea s-a clasat Ana Maria Bărbosu (CSŞ Focşani), cu 53.300. Maria Holbură a ocupat locul 8 la individual compus, cu 49,900. Silviana Sfiringu a câştigat titlul naţional la paralele.

La masculin, „veteranii” au dominat competiţia: Marian Drăgulescu (CSA Steaua Bucureşti) s-a impus la sol şi sărituri, Cristian Baţagă (CSM Bistriţa) a câştigat la cal cu mânere şi paralele, iar Andrei Muntean (CS Dinamo Bucureşti) a ieşit învingător la inele şi bară fixă. Muntean a obţinut titlul de campion şi la individual compus.

La competiţie au participat 60 de sportivi, 25 la feminin şi 35 la masculin.Pagina a fost generata in 0.1931 secunde