Gmail - opţiune de trimitere de mailuri care se autodistrug după ce sunt citite

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Gmail - opţiune de trimitere de mailuri care se autodistrug după ce sunt citite

Tehnologie 17 Aprilie 2018 / 12:24 650 accesări

Creată pentru mesaje cu termen de valabilitate limitat, opţiunea „confidential mode” le va permite utilizatorilor să aleagă o durată de timp după care mesajul trimis să nu mai poată fi citit, printat sau redirecţionat unei alte adrese email.

Alternativ, utilizatorii Gmail vor putea seta o parolă, care să fie cerută destinatarului atunci când se încearcă accesarea mesajului. Parola poate fi trimisă separat prin mesaje SMS sau comunicată destinatarului prin alte mijloace.

Deasemenea, ar putea exista şi opţiunea pentru auto-distrugerea mesajelor imediat ce au fost citite de către destinatar.

Nu se știe exact deocamdată cum va funcţiona opţiunea „confidential mode” pentru mesajele trimise către adrese non-Gmail, sistemul care probabil funcţionează cu ajutorul unor tehnologii de criptare necesitând suport şi în ceea ce privește zona de software.



12
Pagina a fost generata in 0.1904 secunde