Google a blocat accesul Huawei la Android, Gmail, Google Play și alte aplicații

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Google a blocat accesul Huawei la Android, Gmail, Google Play și alte aplicații
Tehnologie 20 Mai 2019 / 07:40 2707 accesări 1 comentariu

Compania americană Google a restricţionat accesul dispozitivelor Huawei la unele actualizări ale sistemului de operare Android, în urma măsurilor luate de preşedintele american Donald Trump împotriva companiei chineze.

Utilizatorii noilor modele de telefoane Huawei nu vor mai avea acces la unele aplicaţii din Google Apps, cum ar fi

Decizia companiei Google vine după ce Administraţia de la Washington a adăugat Huawei pe lista întreprinderilor cu care companiile americane nu pot avea contact economic fără o licenţă.

Reprezentanţii Google au transmis, prin intermediul unui comunicat, că „se conformează legii şi revizuiesc implicaţiile” posibile.

Compania Huawei nu a comentat momentan decizia luată de Google.

De asemenea, dispozitivele Huawei nu vor mai beneficia de actualizările de securitate ale Google şi de suport tehnic. Printre aplicaţiile care nu vor mai putea fi accesate de utilizatorii Huawei se numără YouTube, Gmail şi Google Hărţi.

„Huawei va putea folosi doar versiunea publică de Android şi nu va putea primi acces la aplicaţiile patentate şi la serviciile Google”, a declarat o sursă din cadrul companiei, citată de Reuters.

Decizia Administraţiei preşedintelui Donald Trump în ceea ce priveşte Huawei presupune anumite restricţii care vor îngreuna colaborările companiei chineze cu parteneri americani.

Loading...

1 comentariu

Paul 17:00:07 / 20 Mai 2019
mai informati-va

Ar trebui sa va informati mai bine inainte sa scrieti articole, cele din BBC si CNN spun amandoua ca telefoanele exisente pe piata nu vor fi afectate, uite asa dezinformati si panicati utilizatorii. https://www.bbc.com/news/business-48330310

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1762 secunde