Grădiniţa „Colibri“ a împlinit 5 ani

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Grădiniţa „Colibri“ a împlinit 5 ani

Social 15 Iunie 2015 / 00:00 2082 accesări

Anul acesta, Grădiniţa „Colibri“ aniversează 5 ani de la înfiinţare. Cu această ocazie, sâmbătă, 13 iunie 2015, în Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Constanţa, a fost organizat un eveniment de poveste dedicat copiilor din unitatea de învăţământ, dar şi celor ce le-au fost alături în tot acest timp.

Invitaţii au luat parte la programul artistic pregătit de micuţii preşcolari, dar şi la o ceremonie de premiere a cadrelor didactice. Trupa Sufleţel a pus în scenă spectacolul interactiv pentru copii „FANTASY DREAM“. Nu au lipsit surprizele: personaje dragi, de la păpuşi pe mână, piticii Albei ca Zăpada şi purceluşii din poveste până la personaje supradimensionate şi păpuşi uriaşe, au transformat Sala Mare a Casei de Cultură într-o lume magică, de basm.

Copii, părinţi, educatoare, îngrijitoare, reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, dar şi parteneri locali ai grădiniţei au luat parte la momentul festiv organizat cu această ocazie.

De asemenea, pentru că Gradiniţa „Colibri“ promovează acţiunile caritabile şi voluntariatul în scopuri umanitare, au fost invitaţi să se bucure de spectacol şi copiii din Centrul Medical de Zi „Focus“, susţinut de Asociaţia „Dăruieşte Aripi“.

“Privind educaţia ca un paşaport pentru viitor, echipa noastră pune accentul pe antrenarea minţii copiilor spre cunoaştere. Este important să învăţăm copii "cum" să gândească, nu "ce" să gândească, într-un climat de încredere şi siguranţă. Aceasta este provocarea pe care mi-am asumat-o în calitate de manager al unei instituţii de învăţământ particular, instituţie în care, cu aportul susţinut al cadrelor didactice şi auxiliare, reuşim să armonizăm nevoile copiilor cu aşteptările părinţilor, printr-un sistem educaţional care valorifică abilităţile şi calităţile individuale“, a declarat Claudia Bâlbă, managerul CENTRULUI DE STUDII „COLIBRI“.12
Pagina a fost generata in 0.2074 secunde