Grupare de proxeneți care acționa în Franța, destructurată de DIICOT

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Grupare de proxeneți care acționa în Franța, destructurată de DIICOT

Eveniment 10 Octombrie 2016 / 11:38 390 accesări

Procurorii DIICOT și ofițeri de poliție judiciară au efectuat, luni, 12 percheziții domiciliare pe raza județelor Caraș-Severin (Oravița și Moldova Nouă) și Timiș (Jimbolia), în cadrul unei acțiuni de destructurare a unei grupări de proxeneți și traficanți de persoane care acționa pe teritoriul Franței.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, acțiunea s-a desfășurat în baza unei cereri de asistență juridică internațională emisă într-un dosar instrumentat de autoritățile judiciare din Lyon, Franța.

De altfel, tot luni, în Franța au avut loc acțiuni de destructurare a acestei grupări.

În urma perchezițiilor, polițiștii au identificat 13 persoane de pe raza județului Caraș-Severin, care ar fi racolat și traficat în Franța tinere din România, existând situații în care membrii grupării și-au impus regulile prin violență.

Persoanele depistate vor fi conduse la sediul DIICOT - Biroul Teritorial Caraș-Severin, în vederea audierilor și dispunerii măsurilor legale care se impun.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și polițiști de la IPJ Caraș-Severin.Ştiri recomandate

12
Declarația pe proprie răspundere
Pagina a fost generata in 0.2454 secunde