Grupele de copii și juniori ale Academiei HC Dobrogea Sud se antrenează pe plajă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal Grupele de copii și juniori ale Academiei HC Dobrogea Sud se antrenează pe plajă
Sport 30 Iulie 2020 / 09:42 271 accesări 0 comentarii
Juniorii IV sunt pregătiţi de antrenorul Enis Murtaza (sursa foto: www.hcdobrogeasud.ro)

Juniorii IV sunt pregătiţi de antrenorul Enis Murtaza (sursa foto: www.hcdobrogeasud.ro)

Site-ul oficial al HC Dobrogea Sud Constanţa a anunţat că în vederea sezonului 2020-2021 nu doar formaţia de seniori se antrenează în această perioadă. Toate grupele de copii și juniori ale Academiei HC Dobrogea Sud au început pregătirea pe plajă. „Mini-delfinii” lui Eden Hairi, juniorii IV ai lui Enis Murtaza, juniorii II și III pregătiți de Ionuț Pușcașu și juniorii I antrenați de George Buricea și Enis Murtaza sunt la baza piramidei performanței pe care o construiește HC Dobrogea Sud.

„Avem o academie care acoperă toate grupele de vârstă, avem un concept de pregătire propriu, cu antrenori tineri și valoroși. Obiectivul nostru este să le dăm posibilitatea copiilor orașului nostru să facă handbal de performanță. Îmi doresc ca această academie să fie una dintre cele mai puternice academii de handbal masculin din România, iar grupele noastre să participe în fiecare an la turneele finale, atât la copii cât și la juniori. Ca o ambiție personală, îmi doresc ca, peste şase-şapte ani, echipa de seniori să fie alcătuită preponderent din jucători constănțeni formați la această academie și să ne mândrim cu această echipă fanion a județului” - Aihan Omer, antrenor coordonator Academia HC Dobrogea Sud.

Juniorii I, care alcătuiesc în proporție de 90% și echipa secundă care activează în Divizia A, sunt deja în anticamera echipei de seniori.

„Avem antrenamente de individualizare pentru juniorii 1 și 2 și cei mai tineri de la echipa de seniori. Ne vom întâlni o dată sau de două ori pe săptămână să lucrăm cu vârfurile de la juniori și cu cei mai tineri de la prima echipă. Este important pentru ei să ia contact cu astfel de antrenamente cât mai repede, să știe la ce să se aștepte când vor deveni seniori. La fel, este important să ai modele, să te antrenezi cu cei mai mari. Avem toate categoriile de vârstă și sperăm ca, în curând, să nu mai fie nevoie să transferăm și să putem promova jucători din pepiniera proprie” - George Buricea.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1577 secunde