Guvernarea nu este o utopie. Opoziția nu înțelege acest lucru!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Declarație politică a deputatului constănțean PSD George Vișan Guvernarea nu este o utopie. Opoziția nu înțelege acest lucru! Comunicat de presă
Politică 01 Septembrie 2019 / 10:23 356 accesări 2 comentarii

Astăzi avem o lecție de învățat împreună. ”Cine nu are bătrâni să îşi cumpere”, - aceasta este înțelepciunea poporului roman, care alege intuitiv să fie de partea tradiției, dar și a viitorului, unde profesionalismul și meritocrația sunt valori prin care politica asigură o continuitate a bunei guvernări.

Noi nu avem bătrâni de vânzare dar, dacă este nevoie, putem împrumuta câțiva în rândul Opoziției, ai cărei membri se comportă de parcă doar ei ar exista în această țară. PSD trăiește sub un asalt al celor care nu au respect și nici tradiție față ce ceea ce înseamnă binele public. Astăzi avem o lecție de aprofundat, o poveste despre continuitate, despre viitor, despre atașamentul pe care doar valorile le antrenează într-o competiție politică unde ideile nu sunt lozinci, ci proiecte.

A urmări utopia înseamnă a sfârși în dezastru. Trebuie să ne amintim că politica este arta posibilului și nu arta idealului. Opoziția nu înțelege acest lucru. Guvernarea nu este o utopie. Adesea uităm că societatea nu este un mecanism lipsit de suflet și oamenii simt în mod natural adevărul. Opozitia ce alege?

Alege să nege rezultatele guvernării PSD, ignorând realitatea economică. Suntem vinovați că am reușit să avem creștere economică. Însă, uităm că Politica economică nu are ideologie, are rezultate, iar noi avem rezultate!

Au spus că nu iau prizonieri. Poate că este timpul să nu mai întoarcem și celălalt obraz.

România nu se poate guverna prin ură. O altă lecție pentru opoziție!

Și înca ceva: Nicolae Titulescu, care văd că este citat, paradoxal, de către stăpânul liberalilor, afirma pentru posteritate că: ”Există un stadiu de prietenie unde nu mai e nevoie să vorbeşti spre a te înţelege, nici să te sfătuieşti spre a acţiona în comun”. La greu vezi cine îți sunt prietenii. Așa cum am făcut-o întotdeauna, vom fi învingători.

Este timp să ne întoarcem la meritocrație, la ceea ce înseamnă cu adevărat să fim o echipă învingătoare. Celor care preferă ficțiunea în detrimentul realității le spun: ”Nu vorbe, fapte!”. Pentru România - Constanța învinge!

Astăzi avem o lecție de învățat, împreună, - astăzi avem o lecție pe care suntem obligați să o continuăm.

Loading...

2 comentarii

Catalin 15:10:17 / 01 Septembrie 2019
Hmm ...

Visane , bai Visane , stii ce este aceea o utopie ? Esti varza , bai Visane ! Vad in discursul tau motive din agitatorul nord-coreean Kim Yr Sen . Vorbesti de lupta si victorie acum cand PSD-ul a ajuns la 15 % din electorat . Pana in 2020 PSD-ul ajunge la sub 10 % si despre infrangeri va fi vorba , nu despre victorii ... Pentru poporul roman nu poate fi vorba de vreun succes atunci cand tara - cu politici economice ale PSD - intr-un timp atat de scurt - a fost impovarata de datorii de peste 120 de miliarde de dolari , pe care le vor plati generatii de aici incolo ! Deci , ciocu' mic si ... valea de la putere , ciocoi de carton ce sunteti !

Cătălin scalv WC JOHANIS 07:23:25 / 02 Septembrie 2019
Scalv PDL ist

Ce a uitat să spună dl Vișan e că în România există un stat paralel ,un stat mafiot ,care are în centru pe WC JOHANIS.Ori cât sau străduit guvernul să aducă bunăstarea poporului român de două ori mai mult a făcut WC JOHANIS si statul paralel că aceste creșterii economice sa nu se simtă în buzunarul românilor prin :...RIDICAREA ARTIFICIALA A CURSULUI EURO.... CREȘTEREA DOBÂNZILOR BANCARE ( ROBOR ).. Măsurii luate de oamenii lui wc Johanis , cel care a declarat că...: VOI AVEA O LUPTĂ PE VIAȚĂ SI MOARTE CU PSD ȘI ALDE CA PROGRAMUL LOR DE GUVERNARE SA NU FIE APLICAT ...Sa ținut de cuvânt dulapul săsesc ..Nu în ultimul rând manipularea adevărului prin presa securistă a acestui colos PDL PNL CIUMA ROȘIE ..O presa securistă care a întrecut ori ce închipuire prin dimensiuni .. Radio Tv presă scrisă. Internet. !!!!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.195 secunde