H2D, canal de televiziune dedicat refugiaţilor, lansat în Germania

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

H2D, canal de televiziune dedicat refugiaţilor, lansat în Germania

Externe 06 Septembrie 2016 / 19:45 538 accesări

Un canal de televiziune dedicat refugiaţilor, H2D, a fost lansat în Germania de grupul german Handshake2Deutschland. Canalul free-to-air are conţinut disponibil în mai multe limbi şi va fi distribuit pe reţeaua de cablu Unitymedia, de satelitul Astra, precum şi pe platforma online Zattoo, începând din această săptămână, informează broadbandtvnews.com.

H2D este un joint venture între companiile media independente High View şi Apfel TV Kontor şi va fi operat ca un proiect caritabil, non-comercial.

H2D a stabilit parteneriate cu radiodifuzori precum France 24 şi Euronews, dar şi cu furnizori de filme educaţionale, precum Goldene Zeiten, Deutschland für Anfänger şi MaroWeltShow. Designul H2D a fost creat de agenţia Me Happy, cu sediul în Munchen.

"Integrarea refugiaţilor este o sarcină pentru întreaga noastră societate, iar companiile de media joacă un rol în acest demers. H2D îi va ajuta pe refugiaţi să se simtă ca acasă în societatea germană. De asemenea, canalul va învăţa refugiaţii ce presupune cultura germană şi care sunt valorile care stau la baza constituţiei. Am dori să le mulţumim partenerilor noştri de distribuţie Unitymedia şi Astra pentru sprijinul acordat în acest proiect şi extinderea canalului, precum şi partenerilor noştri de conţinut pentru munca lor excelentă", a spus Frank Apfel, CEO al H2D.

Obiectivul H2D este de a familiariza refugiaţii rezidenţi pe termen lung cu societatea şi stilul de viaţă din Germania, să îi ajute să se descurce în viaţa de zi cu zi şi să înveţe limba germană. Pe lângă programele în limba germană, canalul de televiziune oferă ştiri şi programe de interes în engleză şi în arabă despre evenimente de importanţă globală şi alte subiecte.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1424 secunde