H3RO by Trichalleng, start astăzi. Programul competiției

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
H3RO by Trichalleng, start astăzi. Programul competiției
Sport 20 Septembrie 2019 / 12:56 170 accesări 0 comentarii

Aventură, adrenalină și multă pasiune, la Constanța. Cea de-a 11-a ediție a celei mai mari competiții de triatlon din sud-estul Europei, H3RO by Trichallenge, debutează astăzi în stațiunea Mamaia, cu proba de Aquathlon. Toti participanțiiînscrișila H3RO - Aquathlonvor puncta în clasamentul pentru Cupa Națională.

De la ora 15:00, se dă startul probelor de înot și alergare pentru copii, categoria de vârstă 9 - 10 ani. Pentru copiii de 11 - 13 ani, întrecerea se desfășoară de la 15:30 (fete) și 16:00 (băieți). De la ora 17:00, se dă startul probei de Aquathlon pentru cadeți. La ora 18:00, sunt programate competițiile pentru juniori, elite și amatori. Prima zi de concurs se încheie cu festivitatea de premiere, care va avea loc începând cu ora 20:00.

Ziua de sâmbătă este rezervată probelor Supersprint, Sprint (individual, ștafetă) și Olimpic (individual, ștafetă). Programul este următorul:

- 08:30 - startul probei Supersprint;

- 09:20 - start Sprint individual și ștafetă;

- 10:30 - start Olimpic individual și ștafetă;

- 17:00 - ceremonia de premiere.

Duminică, de la ora 08:00, sunt programate cursele pe distanță Half, proba H3RO individual și ștafetă.Toți participanții înscriși vor puncta în clasamentul national pe distanță Half. Festivitatea de premiere va avea loc la ora 17:00.

Ediția din acest an aduce la start nu mai puțin de 1.300 de participanți, inclusiv 200 de sportivi veniți din toate colțurile lumii. Dintre cei 200 de străini ce reprezintă 38 de țări, nu mai puțin de 78 de sportivi reprezintă Elitele, cel mai înalt nivel de performanță la nivel global.

Competiția înglobează două Campionate Naționale, o Cupă a României și o Cupă Europeană. Anul acesta aduce și două Campionate Naționale în cadrul festivalului de triatlon ce va avea loc în Mamaia: Distanță Half și Supersprint. De asemenea, competiția găzduiește și Cupa României la Aquathlon.

Anul acesta, H3RO by TriChallenge își consolidează relevanța la nivel continental și devine gazdă a Cupei Europene de Triatlon Sprint.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1901 secunde