H3RO by TriChallenge: 700 de sportivi, confirmați la start

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Înscrierile încă sunt deschise

H3RO by TriChallenge: 700 de sportivi, confirmați la start

Sport 29 August 2019 / 17:26 1000 accesări

Smartatletic, organizator al celei mai mari competiții de triatlon din Sud-Estul Europei, anunță astăzi căpeste 700 sportivi s-au înregistrat deja la cea de-a 11a ediție a competiției-fanion din Mamaia, H3RO by TriChallenge Powerd by Telekom Sport.

Pasionații de triatlon care vor să își depășească limitele într-una dintre cele mai importante competiții de profil din regiune se mai pot înscrie la start până în data de 06.09.2019, accesând pagina http://h3ro.org/inscriere/. Toate probele disponibile.

H3RO by TriChallenge powered by Telekom Sport este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de ACS SMARTATLETIC, iar valoarea totală a proiectului este de 538.500 lei.

Pe lângă pasionații de triatlon din România, la startul competiției și-au confirmat, deja, prezența sportivi din Australia, Austria, Belarus, Bulgaria, Cehia, Columbia, Elveția, Franța, Germania, Luxemburg, Marea Britanie, Moldova, Namibia, Noua Zeelandă, Olanda, Polonia, Slovacia, Spania, Ucraina și Ungaria.

Organizatorii estimează că evenimentul va grupa, la start, peste 1.200 de sportivi din 30 de țări din întreaga lume. Competiția va îngloba două Campionate Naționale, o Cupă a României și o Cupă Europeană, în intervalul 20-22 septembrie.

Anul acesta aduce și două Campionate Naționale în cadrul festivalului de triatlon ce va avea loc în Mamaia: Distanță Half și Supersprint. De asemenea, competiția va găzdui și Cupa României la Aquathlon.

Mai mult, H3RO by TriChallenge își consolidează relevanța la nivel continental și devine, anul acesta, gazdă a Cupei Europene de Triatlon Sprint.

Probele de triatlon pe Distanța Half reprezintă, totodată, și ultima etapă din circuitul Federației Române de Triatlon - FRTRI Halfdistance. De asemenea, proba olimpică și proba sprint sunt parte din circuitul Triathlon Series Events și Romanian Triatlon Series, H3RO by TriChallenge fiind chiar ultima etapa din aceasta serie

Până în prezent, pe parcursul primilor zece ani, TriChallenge Mamaia a mai fost gazda a două cupe Europene, punând astfel România pe harta europeana a competițiilor majore de triatlon.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org. H3RO by TriChallenge este un eveniment organizat de către smartatletic.12
Pagina a fost generata in 0.186 secunde